dinsdag 26 januari 2016

Raadsels grappig

Wij vinden het altijd leuk om raadsels of puzzels van andere liefhebbers te ontvangen. Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen?


Wat is een skelet in een kast? Een man die 1jaar geleden gewonnen heeft met verstoppert. Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels !

Hieronder hebben wij alle raadsels moppen staan die over deze categorie gaan. De moppen zijn gesorteerd. Jefke staat achter zijn buurjongen, terwijl zijn buurjongen ook achter hem staat. Wanneer ga je net zo snel als een Formule1-auto op volle snelheid? Een dode man zit op een trein, wat klopt er niet?


Waarom zijn mannen blij als ze een puzzel in jaar afkrijgen? Het huppelt in het bos en heeft een. Nou geef ik u een raadsel : je stopt ‘t hard in je mon.

Raadsels grappig

Ooh wat leuke raadsels maar het zou wel leuk zijn als jullie VEEL MEER RAADSELS HADDEN. Maar z zijn wel heeeeeeeel grappig , mijn. Deze pin is ontdekt door Annechien Jilesen. Raadsels met oplossingen en antwoorden.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De leukste grappen en grappigste moppen zijn verzameld op deze website. Waar hebben vrouwen het meeste krulhaar? Weet jij het antwoord op deze leuke en grappige raadsels ? Leuke quizvragen en raadseltjes van moeilijke tot makkelijke vragen. Neem een willekeurig raadsel uit het ebook en probeer.


Het is ook zeer vermakelijk om samen met je. Er is niets vergelijkbaar met het oplossen van raadsels om je brein te trainen en het actief te houden. In dit artikel raadsels. Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas.


Als ik jong ben, ben ik lang. Home - Grappige plaatjes - Grappige filmpjes - Top 1moppen.

Quizvragen met antwoorden en raadsels. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen? Onze humor raadsel pagina. Ik heb geprobeerd niet zomaar een handvol bekende raadsels te verzamelen, maar heb me gericht op raadsels die iets. Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden.


Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je. Vind allerlei leuke vragen. Kun je deze grappige raadsels test doorstaan?


Om te slagen moet je buiten de kaders kunnen denken om te kunnen ontcijferen wat ik je aan het beschrijven. We hebben onze raadsels verdeeld in de volgende categorieen : reken raadsels , grappige raadsels , dieren raadsel , blondjes en normale raadsels. Test jezelf met deze moeilijke raadsels , ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen.


Wees niet bang als je er niet uitkom. Als u ze niet grappig vindt kan u best in andere categorieën moppen zoeken. Als je graag lacht is deze site met moppen en raadsels echt iets voor jou.


Raadsels grappig

Niet de meeste, maar alleen de leukste moppen en raadsels. Op zoek naar Leuke moppen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts