donderdag 24 december 2015

Vtech little love bobby

Bekijk ons uitgebreide VTech assortiment. Specialistisch advies nodig? Koop Little Love Chocola online in onze webshop. Voor 23:bestel is morgen thuis!


VTech Little Love Bobby Gaat In Bad - Babypop.

Met behulp van de watersensor weet Bobby wanneer hij in het water zit en wanneer niet. Deze interactieve pop kan gezellig mee in bad! Druk op zijn buik om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden te horen in het water of daarbuiten. Ik doe mijn bloedjes altijd een groot plezier met een uitgebreide baddersessie, het liefst met veel schuim en een hoop speeltjes. Sindskort hebben ze er nieuw vertier.


De pop kun je instellen op de mama- of papastand. Je vindt het bij Lobbes. Was me van top tot teen!

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Net als de overige Little Love Family poppen helpt Bobby zijn badboys en badgirls met hun ontwikkeling. Spelenderwijs worden woorden en zinnetjes geoefend en dankzij.


Vtech little love kiekeboe baby. Wie is babypop Bobby van VTech ? Babypop Bobby behoort tot de Little love Familie. Bobby gaat in bad is een pop van VTech speelgoed in de reeks Little Love. Dit is een poppenreeks van VTech met poppen die allemaal iets eigens hebben.


Het is tijd voor beschuit met muisjes! Er is namelijk een baby geboren bij VTech ! Niet alleen leuk voor de jongens, maar ook voor de meisjes. Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie! Het valt onder de categorie Poppen.


Vtech little love bobby

Indien op werkdagen voor 15.

Vtech little love bobby

Bezoek onze winkels in Paal, Genk en. Louis heeft toch een paar streepjes voor op hun andere pop. Want deze pop kan ook praten! Zo vraagt hij spontaan om zijn. The doll can be set to the mama or papastand.


Press his belly to hear cheerful. Het feest kan beginnen, want Bobby is binnen! Saai wordt de badbeurt nooit met Little Love Bobby. Govani en Alexandra weten er alles van en gingen als. Vandaag geven we pop Bobby van de Little Love familie van VTech weg!


Deze pop is geschikt om mee in bad te gaan. Kijk hoe je mee kunt doen! Je tovert ‘m in een handomdraai om in een. Regardez le manuel de ce produit en direct et complètement gratuit.


Bestel simpel online bij de webshop van Kidizoom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts