vrijdag 25 december 2015

Vtech kiekeboe camera

Specialistisch advies nodig? Bezorgd wanneer jij wilt. Betaal nooit meer teveel. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Je vindt het bij Lobbes. Draai de ring of verschuif de speelschakelaar.

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Leuke camera voor de kleintjes. Bestel simpel online bij de webshop van Kidizoom. Camera ziet er nog netjes uit. Grootste Collectie van Nederland.


Eenvoudig en snel bij jou thuisbezorgd! Spelenderwijs leert jouw kleintje over onder andere lichaamsdelen, cijfers tellen en meer. Vergelijk meer Baby speelgoed aanbiedingen op Beste.

Vtech kiekeboe camera

Met melodietjes en gezongen liedjes. Samen op de foto, dat is leuk! En soms dreunt het nog wat na. Deze interactieve babypop vraagt je om met haar te praten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


We gaan op ontdekkingsreis! Kleintjes maken onderweg kennis met dieren en kleuren. Speel kiekeboe met jouw lieve baby!


Plaats de handjes van de baby voor haar ogen om grappige reacties_x00D_ te horen en een interactief kiekeboe -spelletje te spelen. Muziek, kleuren, dieren, licht en geluid. Je betaalt ongeveer euro voor dit speelgoed. De interactieve camera is voorzien van verschillende zin.


Druk, draai en beweeg de knoppen en zie de dieren tevoorschijn komen. Vtech little love kiekeboe baby online kopen? Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind jouw ideale spel.


De beste merken, de beste deals Gratis verzending vanaf euro Winnaar beste online.

Vtech kiekeboe camera

Vtech kiekeboe camera van het merk Vtech is beschikbaar bij Kruidvat voor de prijs van €11. De adviesprijs bedraagt 2euro. Om eindeloos kiekeboe mee te spelen, te praten en te zingen. Babypop Heerlijk kiekeboe spelen samen met deze leuke roze pop van V-Tech ,. Dankzij de camera aan de voor- en achterkant zijn.


Kiekeboe Baby van Vtech is o. Leert dieren, babydieren, geluiden en kleuren. Zachte dierenbal vol verrassingen! Reageert op beweging en begint te zingen. Leert zinnetjes, dieren, kleuren en geluiden.


Hondje met kiekeboe effect. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Voor 22:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts