donderdag 24 december 2015

Geschiedenis iphone bekijken

Geschiedenis iphone bekijken

Profiteer van Schandalig Snel 4G, Landelijke Dekking en Genadeloos Lage Prijzen! Op zoek naar een kleine of grote bundel? Bepaal zelf hoe jouw abonnement eruit ziet. Contract bijna afgelopen? Als eerste besteld = Als eerste in huis.


Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Deze is gekoppeld aan de huidige sessie. Kalender, notities, herinneringen. Ook kun je de geschiedenis wissen van vandaag.


Je browsegeschiedenis bekijken. Als u een volledige lijst van uw aankopen wilt bekijken in. Welke apps heb je eerder gekocht? Deze apps kun je gratis opnieuw downloaden.


Geschiedenis iphone bekijken

Tik op een locatie om deze in detail te bekijken ,. Benieuwd wat je allemaal al hebt gekocht met Apple Pay? Zoekgeschiedenis onderbreken. Let wel, het is alleen de laatste sessie. Bekijk het volledige artikel op.


Uw locatiegeschiedenis bekijken en beheren in de. U kunt uw gehele geschiedenis verwijderen of alleen bepaalde. Bel geschiedenis terughalen.


Er zijn actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken. Waar komen de geschiedenis van de. Een voorbeeld van de oproepgeschiedenis bekijken via een iTunes. Daarvoor hoef je alleen de vier.


We nemen het proces hoe je toegang krijgt tot je verwijderde berichten en ze kunt. Afspeelwachtrij en geschiedenis. Je kunt bovendien je recente luistergeschiedenis bekijken op de desktop-app. Perfect als je de titel bent vergeten van dat.


Geschiedenis iphone bekijken

Dit artikel geeft twee eenvoudige manieren om iBerichten geschiedenis in detail. In mijn oude gsm was de recente belgeschiedenis niet te zien, ws door te weinig opslagruimte. Hoe kan ik de geschiedenis op mijn computer bekijken ? Ik wil graag mijn geschiedenis van vannacht bekijken.


Is er een mogelijkheid dat ik de bezochte pagina’s via myactivity in mijn pc kan terughalen ook al heb ik de geschiedenis. Verwijderde Whatsapp gesprekken terughalen? Op deze pagina leggen wij je uit hoe je je internet geschiedenis eenvoudig kunt wissen. Geschiedenis onderbeken en wissen.


We begeleiden u bij het onderzoeken van uw zoekgeschiedenis en bladwijzers in Safari. Het is eenvoudig om de geschiedenis te bekijken die sindsdien is verwijderd. Om extra informatie over de oproep geschiedenis te bekijken ,. Vervolgens kunt u naar de Play Queue-pagina gaan om de tracks te bekijken.


Klik op de afbeelding om hem op ware grootte te bekijken. Om deze geschiedenis te bekijken moet u dit logboek vinden. Voor deze taak moet u in staat om uw computer aan te sluiten op de printer ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts