vrijdag 20 februari 2015

Woningnood groningen

Woningnood groningen

Is het tijd voor een momentje voor uzelf? Geniet van een heerlijke Thaise massage. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar. Alle vacatures in Groningen.


Woningnood groningen

Huizen bouwen is kennelijk moeilijker dan je denkt. Want laten we eerlijk zijn: de huurwoningen liggen in Stad niet voor het oprapen. Na de oorlog kampt de stad Groningen met een grote woningnood.


Dat vraagt om creatieve oplossingen. Bij de opening van het academisch jaar in de Martinikerk in Groningen werd maandagmiddag actie gevoerd tegen de woningnood onder studenten. Iedereen die de afgelopen tijd een klein beetje het lokale nieuws heeft gevolg zal het niet zijn ontgaan: honderden buitenlandse studenten zitten in Groningen. Andere gemeenten die in de top tien staan qua woningschaarste zijn Groningen ,. De woningnood is zó hoog dat er 200. Bij aanvang van het nieuwe collegejaar blijken veel studenten nog steeds niet over een.


Woningnood groningen

In Groningen heeft de woningnood voor studenten een dieptepunt bereikt. Aanpak woningnood : het bouwen,. In Eindhoven en Groningen zullen 27.


De uitverkoop van de sociale volkshuisvesting en de verhuurdersheffing die corporaties aan het Rijk moeten betalen creëren woningnood. Zolang Den Haag haar koers. De regio Groningen deelt in de problemen van de westelijke steden:. Dit is het eerste artikel in ons dossier over De nieuwe woningnood.


Lees hier alles over het kamertekort en de woonsituatie van (internationale) studenten. Eind juli waren al die kamers in Utrecht, Zwolle, Maastricht, Groningen ,. De SP stelde vorige maand Kamervragen over de woningnood onder studenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts