donderdag 13 december 2018

Herregistratie big tandarts

Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal. Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Als u wilt blijven werken als tandarts , dan moet u zich herregisteren.


Herregistratie big tandarts

U moet dan voldoen aan de werkervaringseis of de scholingseis. Lees hier alles over hoe u zich kunt herregistreren. BIG beoordeelt of je als tandarts met een buitenlands diploma aan deze.


Hierdoor loop je het risico dat je bijvoorbeeld informatie over je herregistratie niet. De regelgeving voor opleiding en registratie van tandarts -specialisten berust op de Wet BIG en is nader. Voor andere beroepen zoals apotheker, tandarts of verpleegkundige gold dit al langer. Gevolgen van de doorhaling als arts.


Bij het verlopen van uw registratieperiode wordt u automatisch uitgeschreven tenzij u herregistratie. Woont u in het buitenland? In dat geval kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord ( BIG -login). Met een BIG -login kunt u een registratie aanvragen in het BIG.


De overheid controleert of u bevoegd bent om het beroep van tandarts uit te oefenen in Nederland. BIG -register en Kwaliteitsregister. Ga na of jouw tandarts geregistreerd is. De herregistratiedatum ligt vijf jaar na de datum van uw diploma.


Voorwaarde voor herregistratie is dat een. Vergelijkbare zoekopdrachten voor big register tandartsen. KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen) vinden dat de voorwaarden voor BIG - herregistratie moeten worden aangescherpt. De tandarts had de patiëntgegevens al digitaal ter beschikking.


Betrokkenen krijgen uiterlijk maanden voor de verloopdatum een oproep van het BIG. Aan tandartsen die niet kunnen voldoen aan deze eis voor herregistratie ,. De eisen hiervoor worden aangescherpt. Universiteit: Vrije Universiteit Amsterdam.


Herregistratie big tandarts

Dan kunt u scholing volgen. Startklaar aan de stoel. Met deze aanvullende dienst, Tandarts In De Wolken, staat alle privacy gevoelige informatie niet meer fysiek op de praktijk,. De Stichting Kwaliteitsregister Tandarts , afgekort met KRT, is een register voor zowel tandartsen als patiënten.


Je kunt het zien als een keurmerk. Basisartsen opgepast: BIG - herregistratie komt eraan reacties. Op advies van NBA werkgroep Controleprotocollen (COPRO) heeft de Verklaring werkervaring zelfstandig beroepsbeoefenaar van het CIBG niet langer een verplicht format.


Herregistratie is van belang als verpleegkundigen willen blijven werken in hun beroep van. Nascholing gaat volgend jaar voor alle tandartsen voorwaarde voor herregistratie. Maar vanaf wanneer, en hoe streng worden de eisen? Ben je werkzaam als apotheker, arts, fysiotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, tandarts , (wijk)verpleegkundige of.


Als startende tandarts aan de slag als zzp’er. Elke jaar is een herregistratie noodzakelijk. Relevante onderdelen van art. Dag van de Jeugdprofessional. Kies uw beroep uit onderstaande lijst.


Door de vijfjaarlijkse herregistratie wordt deze bevoegdheid gewaarborgd. Zo blijft het register actueel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts