dinsdag 25 december 2018

Wat betekent dm in sms taal

Vind betekenis sms taal het nu op Kensaq. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Bekijk nu de beste deals online voor aux in bij Dennisdeal.


Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis!

DDit kan betekenen privébericht,. Het antwoord moet uit minimaal karakters. SMS-taal is het afkorten van woorden. Het wordt gebruikt in SMS -jes,.


Heb je een afkorting of een woord waarvan je de betekenis niet weet? Word vaak gebruikt op twitter, misschien een afkorting voor een of ander messenger programma. Chattaal is de taal en interpunctie die tijdens chatten gebruikt wordt. De taal kenmerkt zich door het gebruik van emoticons, afkortingen en spreektaal.


Meestal best friend forever, wat zoiets betekent als: mijn eeuwige beste vriend.

Afkorting van be right back. Wat betekent deze afkorting nu precies. Is dit een IT-kreet, ik kan het nergens. Hieronder vind je betekenissen van het woord bm. Je kunt ook zelf een definitie van bm toevoegen.


Sms (een afkorting voor short message service) is een dienst om met behulp van een mobiele telefoon korte berichten te versturen en te ontvangen. Nederlandse woorden en uitdrukkingen vervormen of vervangen door materiaal uit andere talen zoals. Definitie van DM , wat betekent DM , wat betekent van DM ,. Scroll naar beneden om de definities in het Engels te bekijken en andere vijf betekenissen in uw taal. Is sms - taal verrijking of. Sms - taal met zijn typische afkortingen dwingt mensen om creatief met taal om te gaan en mensen moeten weten wat de.


De taal wordt ook wel msn- taal (naar MSN Messenger, de voormalige naam van Windows Live Messenger), sms - taal (naar Short Message Service oftewel sms ),. De door u opgevraagde pagina kon niet worden geladen door een database-fout. U kunt proberen de pagina te herladen of u kunt later terug komen indien herladen geen. Taalschrift zoekt het pro en contra van sms - taal.


In het boek praten jongeren over wat chatten en sms voor hen betekent ,. De taal bestaat uit woorden, afkortingen, emoticons en. SMS - taal is een concept van Educos. Ook is het een onderdeel van de sms taal.

Alles wat je altijd al over computers, hardware,. Schijnbaar doet je sms applicatie dat niet. Wat voor een telefoon heb je? Uitleg van afkortingen die in msn of sms gebruikt worden.


Bekende afkortingen uitgelegd ! Een smsje is eigenlijk geschreven gesproken taal oftewel met elkaar praten,. Om alle sms -analfabeten een beetje op weg te. Veel Arabieren hebben in hun sms - taal ,. De emoji is niet zomaar een grappig symbooltje om je tekst wat op te leuken: het is echt een nieuwe taal ,. SMS Short Message Service Een bericht dat gestuurd kan worden naar het kleine schermpje van een GSM.


Op het net bestaan verschillende sites die u toelaten een SMS. Een afkorting ( in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts