donderdag 8 februari 2018

Marokko afrika cup gewonnen

Op zoek naar een goedkope vakantie? Bekijk de allerbeste deals! Aan werkelijk alles is gedacht! Bestel direct op beslist. De Algerijnen versloegen in de halve finale in Caïro Nigeria met 2-1.

Een keer eerder werd er gewonnen ,. Dus dan heeft hij er misschien wel verstand van? Marokko is beoordeeld met een 5. Eerder op de dag speelde Ivoorkust mede dankzij een doelpunt. Ghana en Nigeria dit zijn de landen die de meeste bekers hebben gewonnen of een belangrijke. Afrika Cup -wedstrijd heeft gewonnen.


Die Wüstenwüchse sicherten sich den Sieg durch ein Glückstor.

Marokko afrika cup gewonnen

Het elftal met Hakim Ziyech, Mbark Boussoufa. Africa Cup of Nations U23;. De Atlas Leeuwen waren met 1-te sterk voor Ivoorkust en. Het ploeterende team van Hervé Renard verloor in de penaltyserie en wist.


Für den AFCON qualifizieren sich die ersten beiden Plätze in der Gruppe. In de finale had het genoeg aan een lucky goal van Baghdad Bounedjah. Bongani Zungu scoorde het. De aanvaller van sc Heerenveen had een basisplaats in het duel tegen Tanzania, dat met 3-1.


Zentralafrikanische Republik — Elfenbeinküste 0: Nachdem Tunesien der Sieg als Gastgeber gelungen ist, ziehen die Pharaonen zwei Jahre später. Standard-speler Mathieu Dossevi bracht Togo vroeg in de. Wijzig uw voorkeuren bij uw volginstellingen. Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de. De voormalige Heraclied Oussama Tannane, Feyenoorder.


De ploeg van bondscoach Hervé Renar die al zeker was. Und das Turnier soll erstmals auch aufgepustet werden.

De ‘Leeuwen van de Atlas’ gingen na strafschoppen beschamend onderuit tegen het. Now, coached by a former Niger. Australien kämpft sich ins Achtelfinale ran. Manchester City gewinnt auch dank des Treffers des deutschen Stürmers mit 3:.


Zaire gewinnt das Halbfinale gegen Ägypten, im Finale folgt ein 2: Bereits Teams wollen bei der sechsten Austragung dabei sein. Du alle Termine und Ergebnisse zu diesem Team. The draw for the qualification stage took place on April ,. De eerste wedstrijd werd eenvoudig met 5-gewonnen van Namibië. In de laatste groepsmatch versloeg Madagaskar het al geplaatste Nigeria.


Het eerste duel werd met 5-gewonnen , Duitsland werd vervolgens met 1-verslagen. Oussama Idrissi droeg voor het eerst in zijn carrière het. Alloudi (2e, 5e en 28e) nam drie van de Marok. De wedstrijd was weliswaar teleurstellen maar toch. Alle wedstrijden werden gewonnen op een gelijkspel tegen Sierra Leone na.


Marokko afrika cup gewonnen

Benin heeft deze reeks gewonnen. Het toernooi wordt in Gabon gespeeld. De 34-jarige middenvelder laat zondag weten dat hij in Egypte voor het. Het ontslag van Eric Gerets heeft goed uitgepakt.


Het land wordt gediskwalifi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts