maandag 26 februari 2018

Zweeds puzzelwoordenboek

Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig. Maak met de gegeven letters zo veel woorden als jekunt. Puzzelwoordenboek Typ een omschrijving, of typ een woord met. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen.


Er staat in elke categorie een puzzel voor u klaar. In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen.

Zweeds puzzelwoordenboek

Wanneer u de juiste zoekopdracht ingeeft zal het. De puzzel wordt geladen. Vul het diagram met de woorden die in de omschrijving bedoeld worden. Deze staan in het diagram.


Lukt het niet om uw kruiswoordpuzzel te ontraadselen? Heeft u ongrijpbare aanwijzingen? Online woordenboek Nederlands. In het puzzelwoordenboek zocht.

Het Zweeds (svenska) is een Noord-Germaanse of Scandinavische taal met ongeveer miljoen sprekers. Het is de meestgesproken taal in Zweden (miljoen sprekers) en. Een fantastisch puzzelwoordenboek , gebaseerd op het groteElmar puzzelwoordenboek. Het unieke systeem van dit.


Deelnemen is gratis voor alle Premium leden. Alle puzzelwoorden in het grootste puzzelwoordenboek ! Sudoku of een Zweeds raadsel te spelen. Veilig winkelen, bestellen en betalen!


Verschuyl bij Boekenwereld. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ puzzelwoordenboek ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Een Zweedse puzzel gaat in feite hetzelfde als de originele.


NU biedt een professioneel online puzzelwoordenboek. Welkom bij Sanders Puzzelboeken. Bestel hier je favoriete puzzelboeken, puzzel online of kom meer te weten over jouw favoriete puzzelsoort. De Zweedse kruiswoordpuzzel is eigenlijk een gewone kruiswoordpuzzel, alleen worden de gevraagde woorden omschreven in hele of gedeelde hokjes in de puzzel zelf. Soms zijn puzzels erg lastig en kun je wel een hulplijn gebruiken bij het oplossen.


Goedkoop puzzelwoordenboek kopen?

Zweeds puzzelwoordenboek

Een handig puzzel woordenboek bestellen doe je via thuisvergelijken. Hier kan je eerst prijs vergelijken en aanbiedingen. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om je puzzel op te lossen.


Ons XL puzzelboek staat vol woordzoekers met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Behalve de gewone woordzoekers staat er ook de puzzel woordzoeker-1-woord in deze uitgave. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Dan is een puzzelwoordenboek onmisbaar.


Webgids met links en informatie over zweedse puzzels en puzzels. Info over zweedse puzzels uitprinten. Resultaten van zoekmachines! De leukste puzzels speel je hier. Inclusief Hint knop en Controle knop tijdens het spelen.


Speel je liever met pen en papier?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts