maandag 22 januari 2018

Wat betekent ��

Dus bent u op zoek naar een leuke naam voor de baby of bent u nieuwsgierig wat je naam precies betekent dan bent u op betekenis namen aan het juiste adres. Boreaal betekent Noordelijk Boreaal komt uit het Latijn en betekent noordelijk or noordenwind. Een website die verschillende zaken een begrijpelijk uitleg geeft.


De ene keer is dat een afkorting, dan weer een woord of een begrip. Dit kan een product, ruimte of werkplek zijn. Ergonomie zit vervat in ons dagelijks.

Wat betekent 🥰

Normen komt van het Latijnse woord norma hetgeen winkelhaak, richtsnoer, maatstaf of regel kan betekenen. Normen zijn concrete richtlijnen voor het handelen. Ik hoor heel veel jongeren zeggen huts a niffauw, heeft iemand een idee wat dit betekent ? De afkorting VPN betekent “virtual private.


Is de afstand tussen de pootjes groot? Een VPN is een virtueel privénetwerk waar tussen op een veilige manier data uitgewisseld kan worden. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg.

BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Op producten zie je ze altijd staan: de zogeheten TGT-datum of de THT-datum. Ampère, volt en watt tegen: wat betekenen deze termen en wat zijn de verschillen? Mag je deze producten na deze datum nu wél eten of niet? Lees meer op deze pagina.


Wat betekent 🥰

WIA is de uitkering die u kunt aanvragen als u door ziekte niet of minder kunt werken. WIA staat voor: Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen. VCA staat in het kort voor Veiligheid Checklist Aannemers. Door de jaren heen is de betekenis die aan het woord Veiligheid wordt gegeven steeds ruimer geworden. De OneDrive pictogrammen in het systeemvak en de Verkenner geven u de synchronisatiestatus van het bestand of de map aan.


Afgelopen week kwam mijn collega aan met het woord MARGE auto, nu wouden we graag weten wat dit betekend. Wij denken dat het iets met belasting te. Op een autoband is heel veel af te lezen, zoals natuurlijk de bandenmaat, maar ook het draagvermogen en de productiedatum. Er ligt na bijna tien jaar van gesprekken tussen politiek, werkgevers en werknemers een pensioenakkoord op hoofdlijnen. De term cognitie komt van het Latijnse woord cognoscere, wat kennen of weten betekent.


Afhankelijk van de context kan het staan voor kennis, een overtuiging. Nederlandse afkortingen)!

Wat zegt een typenummer? Dus ben je op zoek naar een betekenis van een woord? De meest gebuikte classificatie komt van de Society of Automotive Engineers (SAE), onthoud hoe hoger.


Laatst was ik bij mijn huisarts die zei dat ik teveel eiwitten had in mijn urine. Ik ben het vergeten te vragen. Er werd niets ondernomen wat betekend dat.


Bijna dagelijks verschijnen er artikelen in de media die gaan over de energietransitie. En wat betekent dit voor jou? De yogales is ten einde gekomen, en dus centreer je beide handen voor je borst en buig je licht voorover. Maar wat betekent het eigenlijk precies? Een site die uitleg geeft bij (on)bekende termen en begrippen.


IKB is de afkorting van Individueel Keuzebudget. We leggen het je uit in dit blog. Op basis vanuit welk land je bol. Dit budget is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden en bestaat meestal uit vakantietoeslag (VT), eindejaarsuitkering.


Uw OneDrive-account wordt geblokkeerd als u het account meer dan een jaar niet hebt gebruikt of als u uw OneDrive-opslaglimiet meer dan drie maanden hebt overschreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts