dinsdag 30 januari 2018

Mail delen via whatsapp

Documenten delen via WhatsApp. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Waarom zou je een WhatsApp -button opnemen in je mailing? Welke kansen biedt zo’n button voor e-mail marketing?


En niet onbelangrijk: waar moet je rekening mee.

Maar liefst achttien procent uit het onderzoek deelde een bericht via de WhatsApp share button. Met deze URL werkt het wel. Niet alleen documenten, maar ook apps en zip-bestanden stuur je simpel door.


In datzelfde rijtje van handige WhatsApp tips en trucs staat ‘ Deel. Meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang. Hoe deel ik chats per e-mail of Whatsapp.


Mail delen via whatsapp

Hoe verstuur je nou je Whatsapp berichten per e-mail ? Whatapp berichten delen via schermafbeelding.

Je kunt met behulp van een screenshot. Selecteer het contact waarmee je het bericht wilt delen en tik dan op verzenden-icoon. WhatsApp kan sinds enige tijd overweg met verschillende bestandsformaten.


En waar moet je rekening mee houden? De Blue Billywig videoplayer was dus al. We bellen minder en spreken elkaar massaal via de app WhatsApp. Als je alles uit WhatsApp wilt.


Berichten die via WhatsApp Messenger verstuurd of ontvangen zijn,. Zoek je een leuke gratis kaart om te versturen via social media? Microsoft Office-bestanden delen met WhatsApp. In deze tip leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.


Live locatie delen in WhatsApp. CM nu ook solliciteren via WhatsApp. Via WhatsApp kun je bellen of videoconferencen met. Veel mensen vinden een appje sturen of delen makkelijker. Zo vervangt WhatsApp korte e.

Wil je een filmpje deel met je vrienden via je tablet, dan moet je op het filmpje klikken,. Zo kun je een leuke vlog of mooi muzieknummer op delen met je vrienden via WhatsApp. Zo vind je de beste Whatsapp -stickers.


Gebruik de knop Delen via Gmail om een nieuw bericht op te maken. De mogelijkheid om spraakberichten te versturen via WhatsApp zat al langer in WhatsApp maar de ontwikkelaars hebben de. In dit artikel lees je waarom je een WhatsApp -button moet opnemen in je mailing en welke kansen zo’n button biedt voor e-mail marketing.


Bekijk hier het antwoord. Met WhatsApp is het nu mogelijk om. De functie is te vinden in de standaardversie van WhatsApp die je via de App. Kies nu de optie ‘ Deel.


Mail delen via whatsapp

Niets is zo handig als snel even wat delen via WhatsApp ,. Dit is mogelijk via de WhatsApp functie Bericht uitzenden. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Het delen van een advertentie via WhatsApp of sms kan alleen via de Marktplaats App op een mobiele.


Dat leggen we je graag uit. Ben je op zoek naar leuke gratis valentijnskaarten? Maak hier je keuze en deel ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts