dinsdag 26 december 2017

Met dien verstande betekenis

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Vertaling van met dien verstande dat naar o. Inclusief synoniemen in meerdere talen. Online vertaalwoordenboek.


Met dien verstande betekenis

EN: met dien verstande dat. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Uitspraak van met dien.


Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ met dien verstande ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen. Vlaanderen) is een tussenwerpsel met de betekenis. Parcourir mots et des phrases.


Glosbe, dictionnaire en ligne, gratuitement. Het dialectenwoordenboek kent 1spreekwoorden met ` dien. Mestreechs: aon dien stutte trekke. De betekenis van verstande vind je op deze pagina. Er werd definitie van verstande gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. Hieronder vind je betekenissen van het woord chelatie. Nederlands Duits vertaling voor met dien verstande dat. Utrechtseweg 3mogen geen gebouwen met vlies- of gordijngevelconstructies en gebouwen met zeer grote glasoppervlakten worden.


Met dien verstande betekenis

Betekenis Opzegtermijn in ons juridische woordenboek. Zoek woord met dien verstande dat heeft eén resultaat Ga naar NL. Wat betekent de naam Dien ? Bekijk de betekenis , herkomst, populariteitsgrafieken en reacties op de naam Dien. Het heeft vannacht uren geregen met alle gevolgen van dien.


De wachttijd loopt soms flink op, met alle bezwaren van dien. Sprachen Gehe zu Übersetzungen Übersetzungen von met dien verstande dat. Er werden verschillende definities van dien gevonden in de woordenlijst.


En strategie die overeenkomt met de ratio sprea met dien verstande dat de koop van de gekochte opties wordt gefinancierd door de verkoop van. Need to translate met dien verstande dat from Afrikaans? De volgende met hoofdletter geschreven begrippen en uitdrukkingen in deze Overeenkomst hebben de volgende betekenis.


Synonyms for met dien verstande dat in Dutch including definitions, and related words. Terug : Woordenlijst Links. Wanneer zij voldoen aan de standaardeisen die aan dergelijke.


Een idee is als een bloesemknop. Alle kracht gebundel in afwachting van die eerste warme voorjaarsdag. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet met dien verstande dat interne kandidaten als eerste worden geselecteerd. Veilig Thuis Noord- en Midden.


Reilen en zeilen' heeft een neutralere betekenis : het doen en laten. Met daarbij de aantekening dat. Opmerkingen met betrekking tot de regeling.


Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd. Gelet op de artikelen 2en 2eerste lid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts