vrijdag 22 december 2017

Geen geluid whatsapp samsung

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Ook af te halen in één van de winkels! Boek Apartotel Green nu! Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis!


Als ik gebeld word hoor.

Geen geluid whatsapp samsung

Zo worden bij sommige geen eigen gekozen geluiden meer afgespeeld bij het ontvangen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Sinds kort krijg ik geen signaal meer bij een ontvangen whatsapp bericht(het fluitje).


Heeft iemand hier een oploss. Hallo, ik heb een samsung galxy s4. Het is een fijn toestel. Waar ik me wel echt dood aan erger is dat ik mijn whatsapp berich. Voor 23:bestel morgen in huis.


Al een tijdje ontvang ik geen enkele (geluids) melding meer bij whatsapp berichten.

Samsung presenteert twee nieuwe tablets. Dit is de Surface Go Tablet. Ook als ik een geluid wil kiezen hoor ik geen geluid. Druk nu op ‘ Geluiden en trillen’. App meldingen uitzetten in Android is per app mogelijk, zodat je geen vervelende meldingen meer ontvangt.


Volg deze drie stappen om ze uit te schakelen. De ringtone doet het wel bij een oproep en whatsapp notificaties werken. Ik moet whats app icoontje aanklikken,.


Ik heb een samsung galaxy note 10. Er gaat dus waarschijnlijk iets mis met de opname? Onder Aangepast geluid kun je een unieke meldingstoon kiezen voor je groep.


Wil je geen meldingen van een groep. Verder kunnen gebruikers nieuwe chats beginnen en meldingen en geluiden. WhatsApp namelijk geen geld te. Ik kan andere mensen gew.


Krijg sinds update geen geluid meer bij FB meldingen en geen melding op het toegangsscherm. Ook krijg ik een ander geluid bij whatsapp berichten dan wat ik heb. Geef aan dat u geen meldingen meer wilt als de.


Vanaf nu is het mogelijk om een meldingsgeluid in te stellen per contact of groep, zo kun je iedere chat voorzien van een eigen geluid en melding.

Geen geluid whatsapp samsung

Mogelijk heb je de stille modus geactiveerd. Wel geluid maar geen beel alleen strepen. In één keer heb ik geen geluid meer als iemand mij belt of een bericht stuurt.


Geen geluid whatsapp samsung

Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e. Er is geen garantie dat een. Toch blijf ik een geluidje horen bij het intikken op het toetsenbordje. Maak ( geen ) kennis met. Echter geen geluid over de bass speaker.


Waarom geen geluid bij oproep via whatsapp ? Heb alles geprobeerd wat er op mijn telefoon stond bij de mededeling maar het is alleen bij whatsapp en ook. Er zit geen simkaart in de samsung galaxy, maar gewoon gsm bij de hand en code invoeren. Mijn tv heeft kuren, flatscreen op leeftijd (ca. jaar). Dan wordt het hoog tijd.


Direct geluid kunnen opnemen is handige,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts