vrijdag 28 juli 2017

Awel nummer

Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Dringende politiehulp in België. De Kindertelefoon bestaat uit een team van bijna 5vrijwilligers. Je kunt met hen over alles praten.

Maar wie zijn zij eigenlijk? Teken het luisterend mannetje! Je kan volledig anoniem bellen naar het gratis nummer 102. Met de mobiele site Awel. Lijkt zelfmoord soms nog de enige oplossing?


Awel nummer

Je wil niet meer denken of voelen? Je staat op een keerpunt, er moet iets veranderen. Wil jij dat iemand luistert naar je verhaal?

Karrewiet: Lady Gaga helpt fans met problemen! Tele-Onthaal kan je uur op uur, dagen op bellen op het nummer 106. Je hoeft je niet bekend te maken. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer ,. Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt? Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie.


Contacteer jouw wijkinspecteur. Gelieve een lijst aan te maken. Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Anoniem en vertrouwelijk.


Awel nummer

Gratis, het nummer 1is een gratis nummer ,. Aantal beoordelingen: 22. AWL biedt de zekerheid van constante productie en een uitstekende productkwaliteit door slimme machineconcepten van wereldklasse te ontwerpen. Deezer: gratis muziekstreaming.


Ontdek meer dan miljoen nummers , maak en beluister je eigen afspeellijsten.

Awel nummer

Een scheiding is niet leuk, zeker niet voor de kinderen. Dan kan je hen bereiken met de telefoon (gratis nummer 102), per mail, of via de chat of het forum op awel. Helaas blijkt de sluis stuk te zijn en moeten we door de Royersluis. Elke dag, met uitzondering van zon- en feestdagen, kan je tussen uur tot uur chatten met een medewerker van Awel.


Awel , we zijn in Antwerpen,. Eigen nummers vormen een subtiele balans met uitgelezen bewerkingen van anderen, handelend. Je belt hen op het nummer : 102.


Dus je weet het, zit je met een probleem dat je niet opgelost krijgt, contacteer Awel. Luisteren naar kinderen en jongeren? Dagelijks bieden heel wat vrijwilligers een luisterend oor of een vlotte pen om vragen te beantwoorden, kinderen. Het gratis en anoniem telefoonnummer is het nummer 102. Dat is een woord dat zowat alle jongeren gebruiken en dus herkenbaar is voor iedereen, klinkt het.


Kinderen en jongeren kunnen anoniem terecht bij Awel. Jongeren met problemen: welke drempels ondervinden ze en hoe kan je ze als leraar ondersteunen en veerkrachtiger maken? Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts