donderdag 22 december 2016

Psv tenue 2018

Psv tenue 2018

Dé Philips Sport Vereniging Shop! Betaal nooit meer teveel. Het PSV tenue is zelf samen te stellen door het juiste PSV shirt met een short en. Geen zin om de moeite te nemen om alleen de kousen te bestellen?


De voorinschrijving van het tenue start op maandag juni.

Op juli liggen de shirts, shorts en. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij hebben het nieuwe shirt van PSV op voorraa. Het gaat om alle drie tenues van de club.


Maar ook Ronaldo is als inspiratiebron gebruikt. PSV heeft twee dagen na het presenteren van het thuistenue ook het uitshirt getoond aan het publiek. Het tenue is geïnspireerd op het Eindhovense.

Koop of Verkoop psv shirt op Marktplaats. Vind psv shirt op Marktplaats. Hier vind een overzicht van de PSV wedstrijdkleding,. Onder andere de PSV voetbalshirts welke deel uit maken van het PSV tenue zijn te koop in onze PSV Fanshop. Ieder jaar wisselt de club van tenue en ook dit seizoen is gedacht aan.


Psv tenue 2018

Het clublogo bevindt zich op de. Vanaf nu verkrijgbaar bij Voetbalshop. Gebaseerd op de sokken die de spelers van Real Madrid dragen als ze in hun derde tenue. Hier kunnen de sfeer in het stadion, PSV merchandising, kaartverkoop en de trainingen besproken worden.


De nieuwe tenues van PSV zijn gepresenteerd. Het is het eerste tenue van de nieuwe sponsor Umbro. De Eindhovense voetbalclub nam in deze jaargang voor het 63e opeenvolgende jaar deel aan de Eredivisie en. Goedkope voetbalshirts kopen uit China doe je gemakkelijk zelf.


De replica voetbalshirts uit China zijn van goede kwaliteit en vrijwel niet van origineel te. Bespreek hier alles over het shirt van PSV. Het grootste PSV Fanshop assortiment vind je op GIGAFAN.

Deze Phoxy Club en FC PSV -leden zongen ons clublied het allermooist! Veel plezier met het PSV - tenue ! PSV heeft woensdagochtend het derde tenue voor komend seizoen bekend gemaakt. Voordelig en direct leverbaar!


Vandaag bestel morgen in huis. Het nieuwste PSV tenue thuis en uit. In dit seizoen eindigde PSV als derde achter Ajax en Roda. Create New HistoryDit is ons nieuwe derde tenue.


Wat vinden jullie ervan? PSV zal donderdagochtend het derde tenue presenteren waarmee het dit seizoen zal gaan aantreden. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Op zoek naar PSV voetbaltenues Ruim assortiment PSV voetbaltenues, bestel voor de laagste prijs uit de fanshop online.


De complete clubpagina van PSV op Voetbalzone. Met nieuws, wedstrijden en spelers. Word fan van PSV en deel je favoriete herinneringen. Lees wie andere bezoekers hun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts