dinsdag 29 november 2016

Winkel vacatures utrecht

Op zoek naar de perfecte baan die ideaal te combineren is met bijvoorbeeld een studie? Kom werken in een winkel. Van winkel - en kassamedewerker tot (assistent) shopmanager. Werken als promotiemedewerker?


Of als catering medewerker? YoungCapital in Nederland. Download de Monsterboard App en swipe gemakkelijk naar jouw volgende baan. Wij bieden je flexibele werktijden en veel doorgroeimogelijkheden.


Vind vandaag je droombaan. Alle vacatures bij Jobrapido. Bekijk nu alle winkel vacatures ! Wil je werken in je favoriete winkel ? Zoek jij een winkel vacature ? Intro helpt je verder naar jouw droombaan: nuchter, verrassend en persoonlijk.


Volop vacatures in uitvoerend werk in de productie, logistiek, schoonmaak en meer! Er is altijd wel een winkel bij jou in de omgeving. Iedere winkel van de Bijenkorf heeft zijn eigen cultuur en eigen manier van werken. Jij werkt in een energiek team die net als jij houden van retail.


Vragen over Winkels vacatures ? Lijkt het jou leuk om in een winkel te werken? Van verkoopmedewerker tot winkelmanager en van vakkenvuller tot kassamedewerker. We hebben een heel hecht team in de winkel. WINKELASSISTENT VOOR BEADIES UTRECHT. Beadies is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en fashionable winkelassistent voor dagen per week.


Verkoopmedewerker 3-uur. In een kledingwinkel, supermarkt, telecomwinkel, tankstation, woonwinkel of warenhuis. Zet de volgende stap in je carrière via Monsterboard vacatures.


Solliciteer nu op vacatures in. Wij hebben altijd een passende vacature voor je! De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving,. Reserveer online, laagste prijzen.


Winkel vacatures utrecht

Als verkoopmedewerker help je de. Klik hier voor de winkel vacatures ! Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en. Hier vind je gegarandeerd werk! Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke.


Utrecht Vakgebieden: Analytics. Ook elke dag fluitend naar je werk? Als Oproepkracht Winkel word je flexibel ingezet tijdens de drukke periodes in de winkel. Je werkt op oproepbasis en hierdoor kunnen wekelijks jouw uren wisselen.


Winkel vacatures utrecht

Bijbaan vulploegmedewerker. Ontvang passende vacatures in je mailbox. Locatie: HOOGEVEEN, Kaaplaantje 20. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts