woensdag 23 november 2016

Big herregistratie verpleegkundige toets

Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal. Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Lees hier alles over hoe u zich kunt herregistreren.


De wet BIG regelt via registratie en titelbescherming voor diverse beroepsgroepen indirect de kwaliteit van de zorg. Vastgelegd is op welke manier personen tot.

Als u wilt blijven werken als verpleegkundige , dan moet u zich herregisteren. U moet dan voldoen aan de werkervaringseis of de scholingseis. Heb je een diploma als verpleegkundige. De CITO toets kost 4euro en wordt een aantal keer per.


Laat een verpleegkundige oefenen in een skills lab en laat wat. Als verpleegkundige heb je te maken met de herregistratie BIG. Het kan zijn dat je daarvoor scholing nodig hebt, die kun je volgen op het Nova College in Haarlem. Esther is niet de enige met kritiek op de toets van het Cito.


Ook op de weblog van verpleegkundige Yvonne Schoolderman kwamen de nodige reacties binnen, net als op.

Vanaf september is het scholingsmodel voor de herregistratie in het BIG. CITO- toets niet goed te zijn. Als je als verpleegkundige wilt werken dan moet. Wel moeten ze nu verplicht de toets doen om zich.


Ik verzorg voor Zorgcollege de cursus big - herregistratie in. Of moet ik toch eerst scholing volgen voor ik een toets ga doen? Volgens het BIG register moeten alle verpleegkundigen. Ik ben van oorsprong IC verpleegkundige ,. BIG herregistratie toets , moeilijk? Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.


Woont u in het buitenland? Als dit aantal niet wordt gehaal kan de verpleegkundige met een Cito- toets. Je kunt deze training volgen en aansluitend een landelijk examen kunt doen om in aanmerking te komen voor herregistratie.


De scholing is ingericht met de acht elementen uit het beoordelingskader van verpleegkundigen. De cursus is ter voorbereiding op het verplichte landelijke examen. Voldoe je niet aan de werk-eis en wil je via de scholings-eis herregistreren als BIG verpleegkundige ? Voldoet u als verpleegkundige niet aan de. Wanneer je niet aan de werkervaringseis voldoet kun je je herregistreren door.


Uitleg landelijke toets herregistratie BIG.

Voor andere beroepen zoals apotheker, tandarts of verpleegkundige gold dit al langer. Gevolgen van de doorhaling als arts. Aanvraag tot herregistratie : de toets. BIG -register in behandeling is,. Als u slaagt voor de toets kunt u direct een periodiek.


Bijvoorbeeld een bepaalde. Wil je aan de slag in de gezondheidszorg? Voor buitenlandse artsen kan het moeilijk zijn wegwijs te worden in de Nederlandse gezondheidszorg en cultuur. Beroepsinhoudelijke toetsen. Wellicht is dit voor u ook.


Daar zijn meerdere aanbieders voor. Waarvan als verpleegkundige minimaal geaccrediteerde punten en als verzorgende minimaal 60. Sociaal psychiatrisch verpleegkundige.


Verpleegkundige toets afleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts