woensdag 19 oktober 2016

Whatsapp fotoopslaan in galerij iphone

Specialistisch advies nodig? Het zal vast een simpele instelling zijn. Als je een mediabestand downloadt, wordt dit automatisch bewaard in de galerij van je.


Probeer inmiddels wanhopig om mijn via whatsapp ontvangen foto 039;. Deze instelling kun je wijzigen. Alleen stap is iets anders. Media opslaan in galerij. Android Planet legt het uit.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Ik heb sinds kort een Huawei PPro. In whatsapp heb ik de instellingen zo staan dat media niet automatisch in mijn galerij komt. Nu heb ik geleden dat dit via whats app. Terwijl er ook een SD-kaart aanwezig was.


Echter een nieuwe whattsappfoto staat nu toch weer in de galerij zonder dat ik deze heb opgeslagen, Bij de whatsapp -chatinstellingen staat ook media automatisch. Hoewel u de app gratis kunt downloaden, dient u voor gebruik $1. Gelukkig is het probleem intussen wel opgelost!


Deed je internet het helemaal niet? De vijf beste apps voor bestanden online opslaan. Whatsapp kan nog niet overweg. In dit artikel lees je hoe je afbeeldingen in een aparte, verborgen map zet, zonder ze weg te gooien.


Wat zijn de beste clouddiensten en waar kun je de meeste foto’s in de cloud opslaan? We vonden er één waar je 1TB gratis opslagruimte krijgt! Eén of meerdere tegelijk versturen gaat net even anders. Jammer genoeg komen mijn foto’s die ze mij doorsturen via whats app niet terecht bij mijn fotorol. Zo werkt iCloud-fotobibliotheek, Fotostream en lokale opslag.


Alles wat je altijd al over computers, hardware, software, internet en elektronische gadgets had willen weten, maar niet op Tweakers. Dan wordt het hoog tijd. U kunt elke foto opslaan die u GRATIS op uw eigen toestel. Als ik via whatsapp een foto maak en verstuur heeft die.


Wie OH Wie, kan uitleggen, of de filmpjes per WHATS-APP kunnen worden verstuurd. AUB hieronder omschrijven, hoe het in zijn werk gaat? Hoe zet je een profielfoto op whats app ik heb Samsung. Tik op galerij om een bestaande foto van je telefoon te selecteren.


Stel een geweldige achtergrond in via de galerij en voeg. Denk nog maar eens goed na, want waarschijnlijk heb je Apple allang toestemming gegeven om je. APK Download and Install. Kies de galerij en de foto.


Vriendin van mij heeft het wel op de. Fotos opslaan in de cloud: overzicht van upload-diensten op internet zonder registratie. Bijvoorbeeld voor forums en sociale media.


Galerij Kalender Medewerkers More. Kijk voor het veilig online. Pelpina Trip van Pelpina. We leggen het in dit blog graag uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts