vrijdag 28 oktober 2016

Mijn big register

Vind hier alle deals in National! Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Woont u in het buitenland? In dat geval kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord ( BIG -login).


Met een BIG -login kunt u een registratie aanvragen in het BIG.

Mijn big register

Het BIG-register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma. Zoeken in het BIG-register. Zolang uw aanvraag in behandeling is bij het CIBG, blijft u als arts ingeschreven in het BIG-register. Tot wanneer is mijn herregistratie geldig?


Een BIG -registratie maakt duidelijk wat een zorgverlener mag en kan. Kijk hier waarom en hoe u zich moet inschrijven in het BIG-register. Waar kan ik zien of mijn zorgverlener zijn beroep mag uitoefenen?

Sommige beroepen in de zorg moeten zich registreren in het BIG-register. It is important for healthcare professionals to be registered in the BIG-register. This makes it clear what a healthcare professional can and is allowed to do. met DigiD op Mijn BIG-register en vind uw antwoorden. De status van uw aanvraag vindt u direct na het inloggen.


Zijn uw bewijsstukken aangekomen,. Which professions can register in the BIG-register with a Dutch diploma or with a recognised international qualification? Word ik geregistreerd als apotheker in het BIG-register zodra ik mijn PRC behaal? Ook indien ik niet-apotheker of apotheker met een niet-Nederlands.


Registratie en herregistratie vinden plaats in het BIG-register en zijn. Ga naar de inlogpagina van Mijn VVN, door op de knop rechts bovenaan deze website. Apothekers, artsen, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten,. Mijn VVN-account Is je e-mailadres bekend bij VVN en log je voor de eerste keer in? Maak dan eerst een wachtwoord aan via deze link.


Mijn big register

Je kunt deze app alleen gebruiken als je geregistreerd bent in het Kwaliteitsregister VV. Van de acht beroepsgroepen die in het BIG-register staan,. MijnRGS is een persoonlijke omgeving waarin u als specialist, profielarts, aios, opleider, opleidingsinrichting en (hoofd van het) opleidingsinstituut. Wat is het BIG-register ,.

Waarom is het zo belangrijk dat mijn zorgverlener BIG -geregistreerd is? Bepaalde beroepshandelingen brengen een groot risico met zich mee. Info over big register arts. Resultaten van zoekmachines!


Maar ik kan het eerst bij mijn leidinggevende aankaarten. Dit kun je zelf aanpassen door in te loggen met DigiD bij ‘ mijn registratie’. In ‘ Mijn-BIG-register ’ kunt u uw eigen registratie en uw BIG -nummer vinden. Zorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register.


Advieswijzer BIG-register. Kies uw beroep uit onderstaande lijst. Wilt u herregistratie in het BIG-register aanvragen op basis van scholing en heeft u een periodiek registratiecertificaat (PRC) nodig?


BIG-register In de psychologische gezondheidszorg zijn drie beroepen wettelijk verankerd: de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de klinisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts