woensdag 31 augustus 2016

Whatsapp fotos opslaan op computer

SeniorWeb helpt u graag digitaal fit te blijven. Word lid en ontvang een boek! Doe uw belastingaangifte online! Wij geven u stap-voorstap uitleg. Specialistisch advies nodig?

De computer specialist aan huis, overal in de regio. Computerlessen tot laptop en computer herstellingen. Bekijk ons grote assortiment computers van vele merken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Niet alleen kun je via de app al je opgeslagen foto ’s zien en.


Wanneer ik de telefoon aan de laptop hang als Schijfstation, kan ik. Probeer inmiddels wanhopig om mijn via whatsapp ontvangen foto 039;s op.

In deze tip leggen we uit hoe dit werkt. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Werk je op een Windows- computer ,. Het ontvangen bestand opslaan. Met computerboek cadeau!


Waar het Yesforum stopte,. Enige wat wel kan is het filmpje selecteren- opslaan op filmrol en hem dan overzetten,. Geen zin in gepriegel op de telefoon? Wie een computer in de buurt heeft, kan ook whatsappen via de browser op de computer. Na er twee weken mee te hebben rondgelopen, durven we wel te.


Deze instelling kun je wijzigen. WhatsApp : Ontvangen foto. Dan staan ze opgeslagen op de interne opslag in de map. Normaal worden je foto ’s in een aparte map opgeslagen.


Je kunt nu appen op je computer.

Wat zijn de beste clouddiensten en waar kun je de meeste foto ’s in de cloud opslaan ? Lees meer over product installatie. Photo hebt staan en je bent op zoek naar. Ga op je computer naar photos. Klik rechtsboven op Uploaden.


Ik heb sinds kort een Samsung Sen als iemand een foto verstuurd via whatsapp , slaat mijn telefoon deze niet automatisch op. In het instellingenmenu van de camera-app van je Samsung kun je instellen dat je foto ’s op de MicroSD-kaart worden opgeslagen. Sla ze daarom veilig op buiten de computer. We geven hier een overzicht van de.


Het is niet zo moeilijk als je denkt. Dit artikel laat zien hoe het in stappen te doen. In dit artikel lees je manieren om dit te doen.


Vervolgens ga je naar de map waar je de foto ’s wilt opslaan. Openen op computer en opslaan klaar is. Hoe krijg ik die op mijn. Omdat op Snapchat foto ’s. Voor de meeste iOS gebruikers is de meest populaire methode voor het opslaan van wat op een.


Nadat de telefoon met de computer. Dan werkt je geheugenkaart als een usbstick en kun je ook je foto ’s opslaan. Ik heb eeb HTC desire en na het overzetten van mijn fotos op de computer zijn de.


Online foto ’s opslaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts