woensdag 10 februari 2016

Google formulieren resultaten delen

Als je wilt dat mensen je formulier invullen in plaats van het te bewerken, bekijk je hoe je. Je formulier delen en reacties verzamelen. Als u wilt dat anderen de resultaten van de vragen kunnen zien,. Bekijk vervolgens de resultaten ,. Dit kan voor zowel het maken van de formulieren als het bekijken van de resultaten.


Maak samen vragen en analyseer de resultaten.

Je kunt jouw formulieren natuurlijk delen. Weergeven resultaten tot van 2. Open in Microsoft Forms het formulier waarvan u de resultaten wilt bekijken en klik op het tabblad antwoorden. Resultaten delen met anderen. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in.


Met credits die je verdient door deel te nemen aan een ander onderzoek kun je zelf. Je ziet een link om het formulier te delen. Een test en resultaten.

U kunt de koppeling naar uw formulier overal op het internet delen. Het zou geweldig zijn wanneer ik een mailtje ontvang wanneer een bezoeker een formulier heeft. Handleiding voor het maken van een online enquête formulier. Met Spons deel je snel en eenvoudig kennis binnen of. De Docs resultaten worden onder de Gmail resultaten weergegeven.


Omdat Forms een online tool is, kunt u realtime delen en samenwerken met meerdere mensen aan een formulier. Formulieren gebruiken om data in. Leraren en organisaties delen hun lesmateriaal en -ideeën gratis. U wilt wellicht niet alle resultaten , maar slechts een deel van de invoer publiekelijk beschikbaar maken.


Hiervoor biedt Formdesk verschillende. Geavanceerde formulieren. Het delen van resultaten vindt keer per jaar plaats. Zoals je kunt zien kun je het formulier op verschillende manieren delen.


Open je de resultaten van het formulier in Excel dan wordt er ook meteen een add-in. Deze infofiche maakt deel uit van. Ervan uitgaande dat je de resultaten laat binnenkomen in een.


Er zijn geen resultaten gevonden voor.

Eenvoudig documenten en formulieren delen. Deze online enquête maker is gratis: laten invullen via internet, en resultaten. Deze plugin is zeker de moeite waard als je wil zorgen dat je formulieren eruit zien alsof ze echt deel uitmaken. Info over online formulier maken.


Dag Shirley, Dank voor je reactie! Zoek resultaten die het. Leer hoe u uw enquêteresultaten kunt delen ,. Zie ook de live resultaten op de. Maar hoe kun je deelnemers een bevestiging sturen? Als je bijvoorbeeld mensen wilt bedanken voor het.


Je kan het formulier ook delen via een. Echter biedt Contact Form ook tal van extra features die je aan je contact formulieren. Deel van het formulier ,. Benieuwd of jij onze nieuwe winnaar bent?


U kunt uw items vanaf elke computer, en ook onderweg via de mobiele Drive-app, indelen, bewerken en delen op drive.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts