vrijdag 26 februari 2016

Websdr duitsland

Duitsland is beoordeeld met een 7. SDR technology makes it possible. Klasse A (614) en Klasse E (32). Sinds kort is de webSDR uitgebreid met een ontvanger voor een Chinese maansatelliet. De CT1ENI-BPQ pakket Node is beschikbaar: Telnet ct1eni.


WebSDR Universiteit Twente (- MHz). Voor meer informatie wordt verwezen naar de Digital Modes pagina. In the en we were offline for year, 8. NL De website voor de Zend en Luisteramateurs van Nederland. Diverse links handige overzichten van frequenties en nog veel meer.


Info over repeaters duitsland. Resultaten van zoekmachines! Staat er een fout in de genoemde freq’s van het overzicht,. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken.


En Firefox met websdr ,. Afgezien van meerdere keiharde Nederlandse reli-zenders. Je zou denken dat het makkelijk moet gaan, maar nee, dat val dus tegen. Read our travel guide to the mystical Black Forest and discover where to find the most beautiful sights in the region. Overzicht VHF marifoonkanalen. Deze is onderverdeeld in kanalen van kHz.


Van de kanalen is een nadere. Met en beetje fatsoenlijk mobiel of tablet, kan je nu ook dat web-sdr redelijk bedienen. Meer uitleg en info hier: je eigen online kortegolf ontvanger op je computer.


Maar ook twee maal een WEBSDR met grote waterval. Bijna net zoveel als de mede-amateurs (o.a. Hans, Marten, Kees). MarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world.


Op Web-SDR Twente kun je zien en horen hoe sterk die zender eigenlijk doorkomt in Oost Nederland met -dBm op een. Als alternatief is een testopstelling gedemonstreerd met een 10GHz websdr met 5GHz accesspoint en aan de. Ook op verschillende zogenaamde Websdr ’s.


HAM Radio Shops Classic International Nederland. DExen noem je het verwijs je hier mee naar de duitse kanalen toegelaten in duitsland. SDR de signalen van Oscar 1via je browser kan beluisteren.


Web SDR (Afd. Zaanstreek) Slotwoord (PA4XA) 1. Na enkele maanden weinig activiteit, de antenne weer opgedraaid en de set ontstoken. Pagina met overzicht van scannerfrequenties die gebruikt worden in de luchtvaart, zowel civiel als militair. De vorige maand werd hij. Reviews en ervaringen op Nachtuilen.


Weert, Radio-Amateur, Websdr. Boek een voordelige autovakantie naar het grootste pretpark van europa! About German Repeaters The resource is currently listed in dxzone. The main category is Europe Repeater list that is about Europe Repeater Lists.


Hoi, Ik heb geprobeerd het baken te vinden maar mijn websdr heeft het nog niet kunnen detecteren. Latest BrandMeister News. Click the slice of the pie to see more details Click the slice of the pie to see more details with by the.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts