vrijdag 26 juni 2015

Quizvragen grappige raadsels

Quizvragen grappige raadsels

Raadsels met oplossingen en antwoorden. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes? Quizvragen met antwoorden en raadsels. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen?


Quizvragen grappige raadsels

Leuke quizvragen en raadseltjes van moeilijke tot makkelijke vragen.

Vind allerlei leuke vragen. Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden. Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je.


Wat heeft hoofden, benen en staart? Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen? Wij vinden het altijd leuk om raadsels of puzzels van andere liefhebbers te ontvangen.


Quizvragen grappige raadsels

Vraag: Een dode man zit in een trein die om 13:vertrok.

Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. De leukste grappige raadsels van het internet verzameld. Monique Vermunt-van Hoogenhuizen. Dat quizzen leuk kan zijn weten we al. Sommige quizvragen zijn zelfs grappig ! Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen.


Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas. Als ik jong ben, ben ik lang. Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels ! De moppen zijn gesorteerd. Test jezelf met deze moeilijke raadsels , ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen.


Wees niet bang als je er niet uitkom. Ik zoek nog meer van dit soort raadsels. Ik wil hiermee met paar mensen zo een speurtocht organiseren (a is links, b is rechts, enz enz).


Verberg de antwoorden: Laat de antwoorden zien.

Hoe heet de bovenste steen van een huis? Wanneer ga je net zo snel als een Formule1-auto op. Wat is het toppunt van stoerheid? Een baby met een leren luier aan.


Toppunt van gemeenheid 2. Nou geef ik u een raadsel : je stopt ‘t hard in je mon. Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen. Grappige quiz vragen met antwoorden Waar of niet waar? Ooh wat leuke raadsels maar het zou wel leuk zijn als jullie VEEL MEER RAADSELS HADDEN.


Maar z zijn wel heeeeeeeel grappig , mijn. Neem een willekeurig raadsel uit het ebook en probeer. Ik heb geprobeerd niet zomaar een handvol bekende raadsels te verzamelen, maar heb me gericht op raadsels die iets.


Lees de grappige tekst of funny text: Vraag en Antwoord. Als u ze niet grappig vindt kan u best in andere categorieën moppen zoeken. Als je graag lacht is deze site met moppen en raadsels echt iets voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts