donderdag 25 juni 2015

Grappige quizvragen

Dat quizzen leuk kan zijn weten we al. Sommige quizvragen zijn zelfs grappig ! Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. Noem een appel die je beter niet kunt eten.


Grappige quizvragen

Hoeveel maal kun je aftrekken van 25?

Over ons Animatrz is een site door animatoren, voor animatoren. Een plaats waar je quizvragen en opdrachtjes vindt. Wat gebeurt er als je een rode steen in een gele rivier gooit?


Pret en fun Welkom tot de wereld van pret testen. De meest ongewone, toevallige en grappige quizzen - non-stop lachen wordt gegarandeerd. Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen. Het was wel weer eens tijd voor een tag.


We kwamen deze grappige , maar nutteloze vragen tag tegen op verschillende blogs.

Deze website is ontstaan in een poging zoveel mogelijk raadsels bij elkaar op één website te zetten. Leuke quizvragen en antwoorden: stel jouw quiz zelf samen. Als je zelf wilt helpen,. Bijdehante flauwe en droge antwoorden die je niet aan ziet komen. Je komt dan op de categorie pagina terecht waar je quizvragen en antwoorden kunt vinden.


Raadsels met antwoorden en oplossingen. Klik hier voor vet grappige vragen van goeievraag. Daarnaast hebben we ook grappige en leuke raadseltjes. Deze website bevat honderden quizvragen en bijhorende antwoorden over diverse onderwerpen. Leuke vragen en grappige levensvragen gesteld door kleine kinderen of onwetende volwassenen.


Leuke waarom vragen over de diepere betekennissen van het leven en. Kinderquiz voor alle kinderen, allerlei quizvragen voor kinderen. In dit artikel vindt u een aantal meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoorden.


Test nu uw algemene kennis met deze quizvragen. Overzicht van alle categoriën van quizvragen. Quiz over de koninklijke familie ( grappige meerkeuzevragen) Op verjaardagen, op feestjes, tijdens bruiloften en bij allerlei andere gelegenheden kun je als quizmaster.

Grappige quizvragen

Kinderen kunnen ze de grappigste en slimste vragen stellen, zonder grenzen of gene. Wij zetten de grappigste vragen van kinderen op een rij. Bruiloft: leuke en creatieve quizvragen gezocht! Quizvragen voor kids met antwoorden - Kwisvragen voor kinderen met moeilijke en makkelijke kindervragen.


Je wil je vrienden en de vrijgezel zoveel mogelijk betrekken bij de quizvragen ,. Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen? Jullie lezen het al, het hoeft geen hoogstaand niveau te zijn. Het gaat ook om het grappige. Vragen heb ik nog niet, misschien jullie wel.


Welk snoepgoed wordt in het Frans Barbe á papa genoemd? Wat ontstaat wanneer suiker wordt verhit? De grappigste feiten over Nederland ziet u nu hieronder. De haring met gehakte rauwe uien en augurken is een nationaal gerecht. Lachen om andermans fouten is één ding, maar hoe staat het eigenlijk met jóuw kennis van het Nederlands?


Mag niet pijnlijk, vervelen gemeen, moet vooral grappig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts