donderdag 30 april 2015

Kindertelefoon 1979

Je kunt met hen over alles praten. Maar wie zijn zij eigenlijk? Al die tijd hebben ongelofelijk veel kinderen ons.


Kindertelefoon 1979

En met jong bedoelen wij mensen die actief in het leven staan, geïnteresseerd zijn in de wereld om zich. Deze voorziening is inmiddels uitgegroeid tot. De kindertelefoon is een Nederlandse hulpdienst voor kinderen.


Al jaar lang kunnen kinderen met ons over ALLES praten. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles. Vandaag de dag werken er meer dan vijfhonderd opgeleide vrijwilligers, op. Natuurlijk zullen zij daar uitgebreid aandacht aan besteden. Vandaag werken er meer dan vijfhonderd opgeleide vrijwilligers op zeven locaties in.


Wie is de kindertelefoon ? MET OPEN OREN NAAR KINDEREN LUISTEREN kindertelefoons in Nederland Zondagmiddag, 16. Ze zetten de kindertelefoon in Amsterdam neer. Vanaf het moment dat we openden, liep het storm, weet Denny Mouque nog. Inmiddels is het dé plek in Nederland waar kinderen elke dag gratis.


Vier hulpverleners, die reageerden op een oproepje in De Volkskrant, begonnen in een klein kantoor in Amsterdam. Bellers van nu hebben andere vragen en problemen dan toen. Kinderen hingen vaker plots op,. Kies de optie persoonlijk en geef bij opmerkingen de naam en geboortedatum in.


Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho. De hulplijn werd heel lang geleden opgericht voor kinderen met problemen.


Cadastre-se no LinkedIn hoje de graça. Was het jaar van het kind. In dat jaar bedachten een paar mensen dat er kindertelefoon moest komen. Lid worden van LinkedIn Samenvatting.


Kindertelefoon 1979

Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos. Wat heeft dit voor je betekend? Join LinkedIn today for free. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Chatten blijkt een toegankelijke ingang voor kinderen met problemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts