woensdag 22 april 2015

Jumbo spaaractie 2018

Jumbo spaaractie 2018

Zoek naar spaar actie op de nieuwe KensaQ. Met deze actie spaar je voor korting op een dagje uit bij een van de deelnemende. Als de tekst op de spaarkaart klopt dat de actie begint op september en zou stoppen op september, dan heb je dus dagen om zegels te sparen voor een.


Zaterdagmiddag april hebben we bezoek gehad op het park van Marjolijn Schuijt, filiaalmanager van JUMBO De Lier. Zij kwam de cheque, afkomstig uit de spaaractie.

Ook in heeft deze super weer een mooie spaaractie. Wat een leuke spaaractie was het weer! Geen tekort aan spaarauto’s. Jumbo acties Je kent ze wel!


Deze spaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door schoolartikelen. Na de Swizz hoofdkussens stappen we direct over op een leuke, nieuwe spaaractie ! Vanaf maandag mei kunt u sparen voor de messen van Jamie Oliver!

Jumbo spaaractie 2018

En ook Bungelland doet mee! Er hebben veel mensen deelgenomen aan de Actie en ze hebben veel plezier beleeft. Wat leuk dat jullie een bezoek willen brengen aan Monkey Town! Oehlie heeft alle informatie voor jullie op een rijtje. Woensdag september starten we met een nieuwe spaaractie ! Hoe werkt de spaaractie ? Voor het bordspel is een spaaractie opgezet.


Find spaar actie vandaag! Ook wij als vereniging hebben ons bij deze actie aangesloten. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief. Hoeveel zegels heb jij al bij elkaar gespaard? Wist je dat er ook voor de club.


Vanaf woensdag september gaat de jaarlijkse sponsor actie weer van start. Aarlanderveen weer mee aan deze actie. Nieuwsgierig naar de actuele Supermarkt Spaaracties ?

Bij aankoop van iedere 15. Bekijk hier de lopende acties en zorg dat jouw zegelkaart vol raakt! Kies eerst een provincie, dan een regio, en je krijgt een lijst met alle deelnemende scholen in die regio.


Zo spaart u voor gratis cadeaus. Spaar bij Poiesz gratis voor leuke, handige en luxe cadeaus. Lekker sparen en besparen gaan bij Poiesz prima samen.


Vanaf september gaan wij samen met JUMBO Supermarkten in Harderwijk van start met een unieke actie. Vandaag zijn wij geopend tot 21:uur. Twee keer per week een nieuwsbrief met aanbiedingen, spaaracties en de lekkerste recepten! Je bent al aangemeld voor de nieuwsbrief.


VEGHEL – Consumenten kunnen vanaf deze week sparen voor een modelreplica. Vanaf augustus gaan wij samen met JUMBO supermarkten in Tilburg van start met een unieke actie. Voor de kick off worden alleen de promospelers van de deelnemende verenigingen uitgenodigd. Hier zijn we dan met onze JAZZ spaaractie ! Wij hebben leuke, nieuwe JAZZ gadgets voor jullie in petto zoals je hierboven kan zien. Download snel je spaarkaart en.


De reclame werd voor het eerst. Eigenlijk vind ik spaaracties vrij. Tijdens de actieperiode ontvangt u bij iedere € 1- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende.


Wat fijn dat je boodschappen bij ons doet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts