woensdag 25 maart 2015

Bijbaan leidsche rijn

Bijbaan leidsche rijn

Vrienden maken, je eigen werktijden kiezen en ook nog lekker verdienen? Wij bieden je flexibele werktijden en veel doorgroeimogelijkheden. Van promotiemedewerker tot koerier en van verkoopmedewerker tot hostess. Dus ook bij jou in de buurt!


Bijbaan leidsche rijn

Jezelf ontwikkelen terwijl je geld verdient én aan een duurzame toekomst werkt. Lekkere bonussen en legendarische borrels! Mooie Bijbanen in meer dan Vakgebieden. Solliciteer Direct Online! Bijbaan vacatures in Leidsche Rijn.


Vacatures beschikbaar in Leidsche Rijn. Administratief Medewerker, Zonnestudio Medewerkster, Medewerker Front Office en meer op Indeed. Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en.


Beschrijving Wat ga je doen? Houd jij van afwisseling, heb je oog voor detail en ben je een aanpakker? Voor de Schoonmaak bij deze klant in Utrecht Leidsche Rijn voer.


Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 8winkels in landen en groeit continue! Beste werkgevers in Leidsche Rijn. Fulltime baan, parttime.


Winkelmedewerker (weekend) Utrecht Leidsche Rijn (Terwijde) Winkelmedewerker (weekend) Wat ga je doen? Wibra is volop in ontwikkeling! Onze winkelmedewerkers zijn het. McDonald’s is de grootste restaurantketen ter wereld.


Voor je het weet zit je werkdag er weer op. Om in te shoppen, je verse boodschappen te halen, te werken en om quality. Word actief Als Travel Networker en werk als zelfstandig reisagent. Naast de vestiging in Leidsche Rijn is er ook een vestiging aan de Maliebaan. In Leidsche Rijn wonen steeds meer jongeren.


We willen deze groeiende groep meer ruimte en plekken geven. Hiervoor werken we samen met jongeren, professionals om de. Enthousiasme, Klantvriendelijkheid en Flexibiliteit omschrijven jouw instelling.


Intratuin Leidsche Rijn. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin. De Meest Flexibele Bijbanen voor naast je Studie. Dan zit je hier goe want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding: vakkenvuller bij de gloednieuwe Foodmarkt in Leidsche Rijn.


Dinsdag en vrijdag een aantal uur beschikbaar? Ben jij op zoek naar de meest flexibele bijbaan in. UTRECHT LEIDSCHE RIJN -CENTRUM of omgeving?


In het hart van Leidsche Rijn Centrum, pal naast het station, komt aan het Brusselplein een nieuwe vestiging van de Bibliotheek Utrecht: de Bibliotheek Leidsche Rijn. Er zijn ruim 1winkels, horeca en nog veel meer. Bent u slecht ter been of anderszins minder mobiel of valide, dan hebben we in ons ziekenhuis in Utrecht verschillende voorzieningen om uw bezoek aan ons ziekenhuis. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.


Pathé heeft bioscopen in o. Op de website vind je de actuele filmagenda en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts