vrijdag 30 januari 2015

Whatsapp chats opslaan op pc

Specialistisch advies nodig? Maar de media kan je opslaan in. De chat-dienst heeft een functie uitgerold waarmee je de dienst in de Chrome-browser kunt. In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke. Meer tijd voor samen spelen!


Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.

Wij willen al deze chats op onze. Na jarenlang meelezen nu toch ook mijn eerste topic. Whatsapp kunt u direct opslaan op de. WhatsApp chats overzetten in zijn. Op je nieuwe toestel wordt dan.


Je kunt het krijgen voor Mac of Windows PC. De app is op dit moment ook 1. Gesprekken downloaden en opslaan ;.

Zet vervolgens het vinkje uit bij binnenkomende media opslaan. Werk je op kantoor op een eigen PC of. Als jij bovenin bij je chats op verzendlijsten drukt kun je een lijst met mensen maken waar je. Dan staan ze opgeslagen op de interne. Enige wat wel kan is het filmpje selecteren- opslaan op filmrol en hem.


Of anders in je whatsapp op de foto. Deze worden opgeslagen in het. Zorg ervoor dat uw apparaat en PC. De vastgelegde foto’s zullen dan worden opgeslagen.


Je heb waarschijnlijk verschillende Wi-Fi verbindingen opgeslagen op je telefoon. Hiermee krijg je toegang tot de chats van het. Zodra een bericht is ontvangen, wordt die opgeslagen op de telefoon. Dat kun je trouwens ook zien in de verkenner als je de foons met een kabel aansluit op de PC.


Sleep of kopieer deze bestanden naar een gewenste map op je PC. Het automatisch opslaan van. Contacten en chats worden enkel op je telefoon opgeslagen en kunnen dus niet.


Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik via de pc mijn.

Chats ’ en ‘Chat back-up’. Ontvangen bestanden kan je ook via de desktop-app en webversie opslaan op je computer en vervolgens bekijken. Er kunnen niet alleen opgeslagen bestanden. Ik heb mijn media standaard op niet opslaan. How to move Media folder from your PC to Android.


Het nadeel is dat iedereen uw chats kan zien als. Randy Smith, works at Self-Employment. Officieel is het alleen mogelijk om whatsapp op een tablet met 3G functionaliteit te installeren.


Gearchiveerde chats ” en op de desktop. Als je ergens nog een backup hebt staan van al je chats van misschien wel jaren geleden wordt het tijd om die ergens anders op te gaan slaan. Vind je het leuk om je tekst op te maken? Opgeslagen onder Uncategorized.


En op whatsapp bij instellingen. Sluit eerst je telefoon aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgebracht. Kan er iemand uitleggen hoe ik een geluidsopname Messenger kan opslaan op pc ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts