donderdag 22 januari 2015

Jeugdvakantie abvv

Groepsreizen om nooit te vergeten! Reis met mensen van je eigen leeftijd naar bijzondere plekken. Verlaat je pas de schoolbanken, dan mag je het onvolledig aantal betaalde vakantiedagen aanvullen met jeugdvakantie.


In totaal kan je dan vier weken betaalde vakantie. Werknemers hebben recht op ‘vakantie’. Als schoolverlater had je de kans nog niet om dit vakantierecht op te bouwen.

Iedereen heeft recht op vakantie. Ook tijdens het eerste jaar dat je werkt. Regel: ben je jonger dan en heb je in het jaar dat je afstudeerde minstens maand gewerkt als loontrekkende? Dan heb je het jaar daarop recht op jeugdvakantie.


Wat is jeugdvakantie precies? Dit infoblad geeft uitleg omtrent de jeugdvakantie waarop deze jongeren recht hebben, ter aanvulling van hun onvolledig recht op gewone betaalde. Je vraagt bij de werkloosheidsdienst van het ABVV het formulier C103- jeugdvakantie -werknemer of je print het af van de RVA website.


Het ABVV wil graag deze leemte voor je helpen invullen!

Jeugdvakantie abvv

ABVV -Metaal is de Vlaamse arbeiderscentrale voor de metaalsector binnen het ABVV. Ontdek meer over onze werking en standpunten. Ben je jonger dan en heb je in het jaar dat je afstudeerde minstens een maand gewerkt?


Deze uitkering bedraagt van je brutoloon van de eerste maand waarin je de jeugdvakantie opneemt, begrensd tot €. Wij bieden je heel wat online tools aan. Een afspraak maken, Mijn ABVV en elektronisch stempelen. Gewoon even een mail sturen naar abvv.


Jeugdvakantie abvv

Met deze eenmalige aangifte ben jij in orde voor de rest van je ‘vakantiejaar’. Neem je bijvoorbeeld jeugdvakantie in juni,. Geen jeugdvakantie hebben genoten tijdens een vorig vakantiejaar. Eerst het recht op gewone vakantiedagen volledig uitputten:. Wij informeren en verdedigen je rechten.


De jeugdvakantie kan slechts genomen worden tijdens een. Het aantal vakantiedagen wordt berekend op basis van je tewerkstelling vorig jaar. Je recht is dus beperkt, maar er bestaat ook jeugdvakantie. Hoe bekomt de jongere de jeugdvakantie -uitkeringen ? Na de eerste maand met jeugdvakantie dient de jongere drie formulieren.


Om jeugdvakantie te kunnen nemen,.

Gelukkig belt Jack naar het ABVV jongeren. Jeugdvakantie is een recht, net zoals wettelijke vakantie. Zijn werkgever zal er ook niets mee verliezen. Via Mijn ABVV heb je toegang tot je persoonlijk ABVV -dossier.


De pagina die u probeert te bekijken werd niet teruggevonden. Klik hier om naar de startpagina te gaan. De ABVV Jongeren geven elk jaar een brochure uit over de rechten van jobstudenten. Je vindt die ook op Mijn rechten online. Afgestuurd en aan het werk?


Hoe vraag je de jeugdvakantie aan? Je vraagt bij de ABVV -werkloosheidsdienst het formulier C103- jeugdvakantie -werknemer of je print het af van de RVA-website. Recht op jeugdvakantie ? Je hebt alles samen recht op maximum vier weken vakantie.


Openingsuren, adres en telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts