dinsdag 15 december 2020

Uit dien hoofde

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en. Uit dien hoofde zal ik deel uitmaken van het bestuur van de nieuwe stichting.


Uit dien hoofde

De voorzetseluitdrukking in hoofde van is beperkt tot juridisch,. De betekenis van uit dien hoofde vind je op deze pagina.

Er werden verschillende definities van uit dien hoofde gevonden in de woordenlijst. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ uit hoofde ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Betekenis van uit dien hoofde toevoegen. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Contextual translation of uit dien hoofde into English. Human translations with examples: for that reason. Wat betekent erfopvolging uit eigen hoofde ? Ook met de betekenis van erfopvolging.

Wij beschikken over een vergunning in het kader van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties en zijn uit dien hoofde bevoegd om ook wettelijke controle opdrachten uit. Zutphen failliet verklaard en is uit dien hoofde niet meer aangesloten bij het Webshop keurmerk. De positie van de staatssecretaris is. Gezien de lange ervaring in de bouw en uit dien hoofde de vele contacten met de makelaardij, is een stap naar zelfstandighei waarbij beide gecombineerd. Dien Bien Phu vormde de.


Volgens het wettelijke erfrecht kan iemand erfgenaam worden vanwege plaatsvervulling. Dat wil zeggen dat die erfgenaam als het ware in de plaats komt van de. Dat de verdachte ten tijde van zijn verhoor niet voor de betreffende feiten was aangehouden, maar reeds uit anderen hoofde gedetineerd was,. Wat is de betekenis van uit anderen hoofde ? Door experts geschreven. Klachtenformulier ONS Accountants Indien u een klacht heeft over ONS Accountants die u schriftelijk kenbaar wenst te maken verzoeken wij u gebruik te maken van dit.


Behoudens de bevoegdheid die bij dit Verdrag aan het Hof van Justitie wordt verleen zijn de geschillen waarin de Gemeenschap partij is, niet uit dien hoofde. Klant machtigt TC om uit hoofde van de Overeenkomst gevorderde bedragen te. Behoudens de bevoegdheden die bij deze Grondwet aan het Hof van Justitie worden verleen zijn de geschillen waarin de Unie partij is, niet uit dien hoofde onttrokken. Er wordt namelijk gesteld dat alle resultaten uit hoofde van een deelneming, evenals alle kosten ter zake van de verwerving of vervreemding van die deelneming,.


Uit dien hoofde

Alle Antwoorden en oplossingen voor Hij Houdt Uit Hoofde Van Zijn Beroep Van Lekker Eten? Het leek me niet mogelijk alle onderdelen omtrent dit onderwerp te behandelen.

Als iemand direct door de wet wordt aangewezen als erfgenaam, door zijn familierelatie tot de overledene, erft hij uit eigen hoofde. De rubriek Ondersteuning bevat tools en praktische richtsnoeren voor bedrijven die bepaalde verplichtingen hebben uit hoofde van. Protocol nopens de rechtspositie van internationale militaire hoofdkwartieren, ingesteld uit hoofde van het Noord-Atlantisch Verdrag.


Beide uitdrukkingen komen voor, maar ze hebben niet dezelfde betekenis en ze zijn ook niet even gangbaar. Europese Commissie - Concurrentie - Richtsnoeren voor de berekening van geldboeten die uit hoofde van artikel 1 lid van Verordening nr. Tevens blijken de vorderingen uit hoofde van een dergelijke verzekering vermogensbestanddelen te zijn waar schuldeisers zich op wensen te verhalen. Advies ingevolge een verwijzing uit hoofde van artikel 35.


Onder werkzaamheden dient tevens te worden begrepen alle handelingen waartoe de notaris uit hoofde van zijn ambt wettelijk is gehouden, zoals het informeren van mede. Uw werknemer ontvangt de Ziektewet-uitkering dan zelf vanaf de datum dat hij uit dienst is. Let op: misschien moet u ook een re-integratieverslag maken. De uitdrukking in hoofde van daarentegen betekent ‘wat betreft, ten aanzien van’.


Ze komt alleen voor in juridisch, politiek en ambtelijk. Hoewel de rechtbank wil aannemen dat de verdachte uit hoofde van zijn functie bij Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Limburg B. Gebruikmakend van de rechten en verantwoordelijkheden die zijn positie hem geeft. Verplichtingen werknemer ten aanzien van cliënt werkgever uit hoofde van interne. De voorzieningen zijn van dien aard dat zij aan de volgende eisen.


De vorm van dien is een restant uit een oudere fase van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts