dinsdag 11 augustus 2020

Wetsvoorstel big ii

Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal. Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Het wetsvoorstel Wet BIG II maakt deskundigheidsbevordering een hot item. Bereikt is dat de herregistratie-eisen worden uitgebreid met.


Ze zijn bang voor wettelijk verplichte bijscholing en een te sterke nadruk op.

Het nieuwe wetsvoorstel BIG II is veel in het nieuws. Wij zetten voor je op een rij wat de belangrijkste aanpassingen zijn. Wijziging van de Wet BIG in verband met de. Bijna achthonderd reacties op de Wet BIG II die voordat hij naar de Tweede Kamer gaat. Lees hier het advies dat VVN met inbreng van honderden leden over het wetsvoorstel geeft.


Internetconsultatie wetsvoorstel BIG-II. De Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG ) wordt herzien in twee trajecten. Het ontwerp van het wetsvoorstel van dit tweede traject wordt.

Minister Bruins informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken betreft overgangsregeling wetsvoorstel BIG II en biedt het rapport ‘Arbeidsmarkt. Medisch Contact vraagt u om cookies te accepteren voor optimale werking van de site, kwaliteitsverbetering door geanonimiseerde analyse van het gebruik van de site en. Aan de Minister van Medische Zorg en Sport De heer drs. Meneer de minister, De vraagzijde in.


Na jarenlange voorbereidingen ligt het wetsvoorstel voor de herziene Wet BIG bijna in de Tweede Kamer. Om zoveel mogelijk hindernissen voor effectieve handhaving van de huidige strafbepaling in de Wet BIG weg te nemen, wordt met dit wetsvoorstel de strafbepaling. U bevindt zich hier: Home Documenten Toezicht- en Handhaafbaarheidstoets concept- wetsvoorstel tot wijziging van de Wet Big II. Zoek binnen Rijksoverheid.


Convocatie inbreng verslag ( wetsvoorstel ) Wijz. Wet BIG ivm het opnemen van de physician assistant in de lijst van registerberoepen, het toekennen van. Voortgang wetsvoorstel BIG II. Wetsvoorstel BIG II niet van deze tijd. Recent heeft de minister van Medische zaken (en meer) de Kamer bericht dat hij de uitvoeringsacties ten aanzien van.


Het onderscheid tussen verpleegkundigen en regieverpleegkundigen is kunstmatig en sluit niet. Onlangs is een concept- wetsvoorstel online gekomen, waarmee de Wet BIG op een aantal punten wordt gewijzigd. Samenvatting nieuwe wetsvoorstel Wet BIG II Actualisatie deskundigheidsgebied verpleegkundige en invoering regieverpleegkundige Het onderhavige wetsvoorstel beoogt.


Document van twee medisch specialisten bedoeld voor alle belanghebbenden en betrokkenen inzake de discussie over het wetsvoorstel BIG) II.

Wetsvoorstel big ii

Op grond van artikel 36a van de Wet BIG kunnen bij wijze van experiment bepaalde categorieën. Dit wetsvoorstel heeft als doel de zelfstandige. Onrust onder verpleegkundigen om wetsvoorstel BIG II. Tja er is veel ophef over het nieuwe wetsvoorstel voor BIG II.


Ik vind het moeilijk mijn mening goed te vormen over dit voorstel. Ik leef mee als ik verpleegkundigen. Wat vinden anderen van dit wetsvoorstel ‘BIG II ’? VWS het wetsvoorstel voor een periode van weken in internetconsultatie.


Over de totstandkoming van het voorstel merkt de KNMG op dat basisartsen geen homogene groep artsen vormen. Zij zijn ook niet als zodanig binnen de KNMG verenigd. Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen hun ideeën over het wetsvoorstel kenbaar maken via.


Wetsvoorstel big ii

Er is een nieuw wetsvoorstel in kader van Wet BIG II. De verpleegkundige beroepsgroep wordt in tweeën gesplitst. De wijze waarop dit zou moeten gebeuren heeft vanuit.


Dat vindt zowel FNV als CNV. Minister Bruins wacht de uitkomsten van het overleg af, voordat hij het wetsvoorstel BIG II bij de Tweede Kamer indient. Het ministerie van VWS stelde het begin juni als volgt voor: ‘Door het nieuwe wetsvoorstel BIG II (Wet beroepen individuele gezondheidszorg).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts