vrijdag 3 juli 2020

Website voor mensen met een verstandelijke beperking

Vriendschap, Vrije tijd. Leren, Muziek, Tv, Vrije. Sien is een belangenvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking. Sien helpt, adviseert en informeert bij belangrijke onderwerpen zoals gel zorg en. Contact zoeken, chatten of daten voor mensen met een beperking.


De meeste mensen willen hun leven graag delen met een partner.

Dat geldt natuurlijk ook voor mensen met een beperking. De mensen achter Steffie en ABCDate hebben een website gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hier niet alleen daten maar ook vrienden. Zo hebben mensen met een verstandelijke beperking meer moeite met denken,.


Zoekt u informatie over een verstandelijke beperking ? Zelfs zijn moeder was bang voor. Onafhankelijke informatie over hulpmiddelen voor mensen met een verstandelijke beperking en hun mantelzorgers. We plaatsen altijd cookies om de website goed te laten.


Website voor mensen met een verstandelijke beperking

De website van NOVO informeert mensen met een verstandelijke beperking en hun zorginkopers.

Stichting NOVO levert diensten zoals wonen, werk en dagbesteding. Het overlijden van dierbaren heeft voor mensen met een verstandelijke beperking emotionele gevolgen. Hoe begeleid je dit op de juiste manier? Bezoek de website en boek uw vakantie!


ADIOS Reizen is de specialist op het gebied van vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. De tekst op deze website. Aan toegankelijkheid voor mensen met een beperking.


Website voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen die moeite hebben met lezen of een verstandelijke beperking. Koffer vol gereedschap is een website die mensen helpt met een licht verstandelijke beperking bij het vinden en houden van werk. Sociale werkvoorziening voor licht.


Hier vindt u cijfers en feiten van mensen met een verstandelijke beperking. Op deze website lees je informatie voor (verwijzende) artsen,. Het vakgebied (de geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking ) heet ID(D). Hieronder volgen een aantal handvatten bij het schrijven van eenvoudige teksten voor mensen met een verstandelijke beperking. Leon heeft een lichte verstandelijke beperking , woont bij zijn ouders.


Op de vraag of hij eenzaam is, antwoordt hij zonder hapering ’ja’. Alpine skiÃn in drie vormen: Bi-Unique. Zodat hun leefwereld groter wordt en ze zich kunnen ontwikkelen.

Hij vindt het belangrijk dat mensen met een beperking. Wij zien onszelf als ‘levensloopcoaches’ van mensen met een verstandelijke beperking en hun omgeving, je hebt ze op bepaalde momenten in je leven nodig! Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor volwassenen met een verstandelijke beperking.


Hoe kunnen mensen met een verstandelijke beperking en diabetes gezonder leven en leren omgaan met hun ziekte? Verklaringen voor de groeiende vraag naar zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. JIJIK is onze slogan.


Samen werken we aan een goed leven. Gehandicaptenzorg is de zorg voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Om wie gaat het en welke zorg is er? Begeleide vakanties voor (jong)volwassenen vanaf jaar met een verstandelijke beperking. Deze groepsreizen kunnen ook individueel op maat (alle leeftijden) geboekt.


Welkom op deze website van STICHTING MENSEN MET MOGELIJKHEDEN. Vooral aan mensen met een. De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert, specifiek ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking.


Sport kan voor mensen met een beperking een zeer waardevolle vorm van. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking ,. Aan de slag met mediawijsheid voor mensen met een ( verstandelijke of lichamelijke) beperking. Dit dossier wijst je de weg!


IQ ) kunnen makkelijker in de verleiding komen en kunnen makkelijker verslaafd raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts