maandag 24 februari 2020

Whatsapp alternatief zorg

Alles over Gezondheidszorg jobs Meer dan 300. Liever geen WhatsApp in de zorg , zei de Autoriteit Persoonsgegevens vorige maand. Op mei treedt de AVG in werking. Sommige messaging apps zijn beter voor je privacy dan WhatsApp.


Bekijk onze selectie van alternatieven. Berichtendienst Signal is voor nu het beste alternatief. Maakt de end-to-end-encryptie die WhatsApp vorige week aankondigde de dienst - die ook in de zorg regelmatig gebruikt wordt - nu veilig?


Een veilig alternatief voor WhatsApp in de zorg. Bovendien worden ze nergens opgeslagen, en. Maar dit kan er ook voor zorgen dat WhatsApp veel minder veilig wordt omdat dezelfde beveiliging als voor de andere.


De beste alternatieven voor WhatsApp. Deze is bedoeld voor overheidsgebruik en moet ervoor zorgen dat het buitenland niet mee kan lezen. Is er een alternatief voor WhatsApp ? De afgelopen tijd was er veel discussie over het digitaal delen van informatie onder artsen. Vooral berichtenservice Whatsapp bleek populair te zijn, maar. Het grote lek in WhatsApp mag dan inmiddels wel gepatcht zijn, gebruikers geven op verschillende plekken toch aan rond te kijken naar alternatieven , al is het alleen.


De Autoriteit Persoonsgegevens raadt het gebruik van WhatsApp door artsen af. De KNMG verbiedt WhatsApp niet, maar adviseert artsen om veiligere alternatieven te gaan. Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op computerworld. Surespot, Telegram, Wire.


Dit zijn enkele (veilige) alternatieven voor WhatsApp. Lees hier meer over de verschillende WhatsApp - alternatieven. We zetten alternatieven voor je op een rij. Hangouts en ChatOn als alternatief voor WhatsApp ? Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.


Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze. Veel artsen versturen via WhatsApp ook. Recordaantal vacatures in de zorg. Op Zorgwijzer vind je een overzicht met vergoedingen voor Alternatieve geneeswijzen per verzekeraar.


WhatsApp heeft aangekondigd haar gebruikersvoorwaarden aan te passen. Gebruikersdata, inclusief de telefoonnummers van gebruikers, zullen gedeeld en gecombineerd. GGZ apps zijn er om een professional te vinden, voor online zorgdossiers, e-learning toepassingen tot en met whatsapp alternatieven en zelfhulp apps. Je kunt groepen maken zodat je met al je vrienden kunt chatten in een keer en media of bijlagen delen zonder zorgen.


Dit WhatsApp - alternatief is bedoeld om de zorgen weg te nemen dat buitenlandse partijen gesprekken kunnen bespioneren. Minister ziet het belang van Whatsapp in, maar wil een veiliger alternatief. Een bericht met WhatsApp dokter sturen is niet veilig. Kanta Messenger verbindt uw zorg.


Whatsapp alternatief zorg

Op zoek naar een alternatief voor WhatsApp ? De aangekondigde betaalde abonnementendienst van Whatsapp trok veel negatieve reacties. Alterdesk is een de veilige messenger voor de zorg ,. We praten hier over Whatsapp alternatieven. Je zult zien dat elke van deze Whatsapp alternatieve apps geweldige opties heeft. Dit neemt niet weg dat de KNMG pleit voor het gebruik van veiligere alternatieven voor WhatsApp. Nederland speciaal voor de zorg worden.


De Alternatievenbundel is vernieuwd. Nu met meer dan alternatieven voor onvrijwillige zorg. Praktisch boekje voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Artsen in de provincie Utrecht zijn een proef gestart met Siilo, een WhatsApp - alternatief voor medisch personeel.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts