zondag 15 december 2019

Ns icng

Een treinreis in Europa? Bij NMBS Internationaal bent u aan het juiste adres Boek Nu! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Nieuwe ICNG biedt meer comfort.


Alstom begint over drie tot vijf maanden met de productie van de ICNG , de nieuwe Intercity van NS.

De fabrikant verwacht de productielijn binnenkort gereed te hebben. Gisteren waren een aantal Nederlandse journalisten aanwezig bij de opening van de nieuwe Alstom. Voorheen had de NS naast de bestelling van ICNG. NS heeft middels een Europese aanbesteding treinfabrikant Alstom begin mei aangewezen als zogeheten voorkeursaanbieder (preferred bidder) voor de levering van ca.


De komende maanden zal de trein. De treinen worden ontworpen en gebouwd. Spoorvervoerder NS heeft nog eens snelle intercitytreinen besteld bij de Franse fabrikant Alstom om naar België te gaan rijden. UTRECHT - De NS heeft bij Alstom achttien nieuwe treinstellen besteld voor de intercity naar Brussel.


Ns icng

Daardoor kan het spoorwegbedrijf modernere en veel langere.

Ns icng

Alstom is verkozen tot preferred bidder van de Intercity Next Generation ( ICNG ), de grote intercityorder die NS had uitstaan. Het gaat om ongeveer tachtig nieuwe. VELIM - De nieuwe intercitytrein van de NS , de ICNG , heeft op het testcircuit van Velim in Tsjechië zelfstandig de eerste kilometers gereden.


De eerste ICNG van Alstom voor NS is inmiddels in Tsjechie aangekomen om uitgebreid te worden getest op de bekende testring. NS kent Sprinters voor de korte afstanden en Intercity’s voor de langere afstanden. Daarnaast kennen we internationaal vervoer en de treinen over de HSL. NS was bij de revisie op zoek naar bezuinigingen en besloot de doorloopkoppen eerst onbruikbaar te maken en bij de latere.


Four competitors tendered for the contract to build the new InterCity trains for Dutch Railways NS. For one of them FromAtoB optimised the. De bestelling van ICNG. The French manufacturer will supply eight. Nederlandse Spoorwegen ( NS ) has ordered an additional batch of the InterCity Next Generation ( ICNG ) trains from Alstom.


Ben benieuwd naar de kleurstelling. Het blauw vervangen door het bordeauxrood zou grappig zijn, maar het hele stel blauw met een gele band is ook een leuke knipoog. NS onthult nieuwe intercity: ICNG. Ze zullen als eerste de Traxx treinen op de hogesnelheidslijn vervangen.


NS introduceert gloednieuwe intercity trein. De enkeldekstreinen worden met een.

AMERSFOORT - In Amersfoort is de nieuwe intercity van de NS gepresenteerd. The ICNG type of multiple units is based on the Coradia. The Dutch Railways ( NS ) have made public that have placed an additional order for interoperable ICNG trains, that can be used for passenger services in the. NS investeert ruim 2miljoen in deze aanvullende bestelling, aldus het vervoersbedrijf maandag.


Zij beschikken onder andere over wifi en een loungehoek NS heeft het advies van Rover over de nieuwe treinen opgevolgd en daarom de meest comfortabele stoelen. NS gaat zijn nieuwe intercity’s uitrusten met meerdere 4G modems per treinstel. Verder zal op de ICNG ’s de bandbreedte worden verhoogd en zullen.


Het debacle met de Fyra heeft de NS zeker 8miljoen euro gekost. Het is een lastige situatie voor een bedrijf als de NS. Aan de ene kant wil je een breed publiek kunnen trekken, aan de andere kant wil je zorgen voor voldoende. Besteld door de NS die er het lieve.


Treinenradar toont de actuele posities van NS -treinen op een interactieve kaart. De open data is op basis van GPS-tracking van materieel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts