maandag 16 september 2019

Oud big register

Oud big register

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Bekijk nu de beste deals online voor big at bij Dennisdeal. Vind de beste deal bij Dennisdeal.


Elektronica koop je bij Dennis!

Via deze pagina kunt u zoeken in het BIG - register op naam en specialisme en op BIG -nummer. Handleiding webservice BIG - register. Toelichting aanvraagformulier registratie oud diploma. Informatie over onder andere kosten, verplichte.


Zoeken in het BIG - register. Met een BIG -login kunt u een registratie aanvragen in het BIG - register en uw dossier raadplegen. Welke beroepen kunnen zich in het BIG - register registreren met een Nederlands diploma?


Oud big register

It is important for healthcare professionals to be registered in the BIG-register.

This makes it clear what a healthcare professional can and is allowed to do. Via onderstaande zoekscherm kunt u alleen zoeken in de algemene. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma. Volg de instructies in de diplomahulp om uw uittreksel te downloaden of aan te vragen. Fysiotherapeute staat geregistreerd in het BIG - register.


Dit moet iedere vijf jaar worden verlengd. Raadpleeg het register In het Kwaliteitsregister Jeugd vindt u de namen van alle jeugdprofessionals die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen voor hun vakgebied. De wet BIG regelt via registratie en titelbescherming voor diverse beroepsgroepen indirect de kwaliteit van de zorg. Vastgelegd is op welke manier personen tot. Met de AGB-code als unieke sleutel vormt het AGB- register hét identificerende register in de zorg.


Verpleegkundigen kunnen zich registreren voor het BIG - Register. Wet BIG bewaakt kwaliteit zorgverleners beschermt patienten tegen ondeskundigheid. Namen artsen, tandartsen, verpleegkundigen en psychologen in BIG - register met berisping, schorsing, of doorhaling vermeld op zwartelijstartsen.


Hier vind je veelgestelde vragen die we als Nursing-redactie ontvangen over de herregistratie in het BIG - register. Beste bezoeker, Momenteel ervaren wij een storing met het bijwerken van de BAG data. Direct in het BIG - register zoeken is mogelijk via.

Dat blijkt uit het wetsvoorstel BIG II,. Dat kan wel eens gebeuren door bijvoorbeeld verlies of diefstal. Er is gelukkig een landelijke database. Het register raadplegen. Which professions can register in the BIG - register with a Dutch diploma or with a recognised international qualification?


Heb je een diploma als verpleegkundige (en sta je dus in het landelijke BIG - register )? Wil je jezelf herregistreren omdat je (weer) aan de slag wilt als. Oud -minister Schippers van VWS heeft tijdens de behandeling van de wetswijziging in de Tweede kamer. Overzicht eisen Big register en NAPA kwaliteitsregister. U kunt als zorgpartij vrij zoeken in het publieke gedeelte uit het AGB- register.


De persoonsgegevens (adres, telefoonnummer en e-mailadres) van de. In het AGB- register is een zorgverlener gerelateerd aan de vestiging. Registratie en herregistratie vinden plaats in het BIG - register en zijn verplicht. Rooms-katholieke registers zijn bijvoorbeeld meestal in het Latijn geschreven.


Ook het oud -Nederlands. Patiëntenfederatie NPCF wil dat ook waarschuwingen tegen artsen publiek worden in de “Zwarte lijst” van het BIG - register. Houd jij als verpleegkundige of verzorgende je deskundigheid bij?


Deze kennisquiz hoort bij het artikel klinische les Wet BIG in het januari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts