vrijdag 19 juli 2019

Paravisie

Paravisie

Chat nu direct met de beste online mediums, helderzienden en paragnosten op ParaVisie. Al ruim jaar een begrip rondom het paranormale. Wil jij weten wat er vandaag over jou in de sterren staat? Op zoek naar een betrouwbaar medium?


Ben jij een stier en wil jij weten wat er vandaag over jou.

Paravisie

De informatie op de site die je nu bezoekt is verouderd en niet meer geldig. Voor al het laatste nieuws. Spirituele bel- en chatlijn. Bestel hier de nieuwste Paravisie zonder abonnement en zonder verplichting.


Op werkdagen bestel de volgende dag thuis bezorgd (voor Nederland). De ondertitel varieerde door de jaren heen: in het. Paravisie Reele helderzienden zeggen, bona fide, ervaren, de wetenschap en de kennis is uitgebrei wat betekent dat het enige doel van het zijn handig voor mensen.

Paravisie is van origine een spiritueel magazine – later omgebouwd tot chatsite. Citaten uit het nieuw verschenen boek Zeker weten… er is leven na de dood! Maar wat betekend nu paravisie ? Opzoek naar spirituele beurzen?


De bekende voormalige beroepsparagnost Van der Zeeuw verzorgde enige jaren terug een radio-rubriek waarin hij dromen van luisteraars verklaarde. Paraview heeft er voor u een aantal verzameld. Dat hebben wij in een overzicht gezet hieronder! Het blad haalt ieder jaar. BESTEL UW PARAVISIE -ABONNEMENT OP PARAVISIEMAGAZINE.


Volgens Femke is hoogsensitiviteit geen toeval. Hoogleraar Paul de Blot. Over vrijheid in gebondenheid. Zo’n twintig jaar geleden bezochten echtgenote Gabriela en ik regelmatig Kas Lundahl in het.


Van het paranormale tot gezondheid en van mediums tot bewustwording. Woord en beeld bedriegen hier, want de Keizer van de.

Opgestegen Meesters, wie zijn dat precies en wat kun je ermee? Mathijs van der Beek werd erover geïnterviewd door Femke de Grijs in het tijdschrift ParaVisie. Sinds kort is het blad losgekoppeld van spirituele bel- en chatlijnen en overgenomen door uitgever Aernoud. Je moet het maar durven: juist op het moment dat waarden als schoonheid en waarheid zo betwist worden, een bundel uitbrengen over juist díe waarden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Deze maand een leuk artikel over mij en de reading-tekeningen in de Paravisie ! Je kunt nu je abonnement per direct stopzetten. Wij versturen voor jou met de post je opzegbrief. Boek je advertentie hier, snel en voordelig! ParaVisie gratis opzeggen met behulp van onze unieke opzegbrief.


Ha, daar zijn de voorspellingen van de paranormaal begaafde voorspellers van Paravisie weer. Mediums, paragnosten en astrologen doen. Heb jij een mediums vraag die je graag beantwoord wilt hebben? Irma Ellens Maat heeft functies op zijn of haar profiel. Stel die brandende medium vraag online aan onze ervaren top mediums en krijg direct inzicht en.


Webdesign and pictures by Karina de Jong and pixabay. Profile picture by Bram Jonker. Logo design by Katrina Javier.


AMSTERDAM - Beursorganisator Paravisie zit in zijn maag met een boekenstand op zijn beurs, dit weekeinde in Den Haag. Daar worden boeken verkocht d. Nederland lijkt in de jaren tachtig in de ban te zijn met het leven tussen hemel en aarde. Jaarlijks worden er grote beurzen gehouden waar men.


Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts