vrijdag 19 april 2019

Eo nl leven

Eo nl leven

Al bijna jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur. Levens werkt daarbij zoals haar klanten werken: efficiënt en met veel enthousiasme. Neem een abonnement op vrouwenmagazine Eva of weekblad Visie. En kies jouw welkomstcadeau.


Word EO -lid en steun de EO. Of word BEAM-supporter: voor en door christelijke jongeren. Verken Levens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Geen abonnement, betaal per film.


Bert van Leeuwen volgt vier patiënten die via crowdfunding een behandeling of hulpmiddel konden betalen. Het tonen van vereist je toestemming voor social media cookies. Veel kijkers besloten te doneren. Frans Korpershoek (30) - zanger van de band SELA - houdt wel van een uitdaging.


Eerst riep hij samen met zijn vrouw Paula de ‘7xchallenge’ in het leven. Eva is hét christelijke vrouwenplatform, dat vrouwen inspireert om vanuit Bijbels perspectief verschil te maken in het leven van alledag. De EO maakt een programma waarin de kijker wordt opgeroepen te doneren en de behandelingen mogelijk te maken. Jaap en Linda Bezemer wonen met hun vijf jonge kinderen samen met de Kichwa-stam in het Ecuadoriaanse regenwoud.


Niet voor even, maar voor altijd. Het Geheime Leven van 4-jarigen. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.


Maar wat heb je aan het leven als je elke dag begint met de gedachte dat het zomaar je laatste zou kunnen zijn. Een zin die je vaak hoort. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee. Het Belgische koningspaar heeft dinsdagmorgen via sociale media gereageerd op de grote brand in de Parijse kathedraal Notre-Dame.


De vader van Lisanne stapt uit het leven als zij jaar is. Lisanne is erg verdrietig, maar ook boos om de keuze die haar vader maakte. God is bij het begin en einde van ons leven betrokken. Hij omsluit ons leven als de Alpha en Omega. Wat betekent dat voor ons dagelijks leven ? Als Ingeborg (51) na de geboorte van haar twee kinderen ontdekt dat ze Asperger heeft, voelt dat bevrijdend.


Het is nog maar het begin van een lange, eenzame omweg. Waar ga je heen na de dood? Zien je elkaar terug na de dood?


Niemand kent het precieze antwoor maar we kunnen wel kijken naar wat de Bijbel erover zegt. Van Harte is een middag magazine van de EO over alles wat met het leven vieren te maken heeft. Of kies voor een abonnement op Eva of weekblad Visie. Samen vertellen we het verhaal.


Onze missie: vertellen over Gods liefde voor iedereen. EO Metterdaad werft donaties voor christelijke ontwikkelingshulp wereldwijd. Bekijk onze uitzendingen,. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen.


Zap: In een EO -programma wordt aandacht gevraagd voor vier medische crowdfundingcampagnes. Is zorgverlening een populariteitswedstrijd geworden? Jezus’ leven lijkt vol te zitten met reizen, avonturen, vrienden en wonderen.


Maar vergeet niet dat hij het grootste deel van zijn. Je Geld of mijn Leven gemist? Alle afleveringen bekijken. Levenloos geboren kinderen kunnen ingeschreven worden in het bevolkingsregister.


Voor steeds meer patiënten biedt crowdfunding een laatste hoop op genezing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts