dinsdag 27 november 2018

Archiveer alle chats

Wir haben die Top Chat Seiten für dich getestet. Partner auf einen Blick. Die Besten Singlebörsen Testen. Jetzt Kostenlos Vergleichen! Anbieter in Deutschland.


Visymo- für die besten Ergebnisse! Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Daarna zie je het standaard Delen-menu van iOS met alle beschikbare opties. Maar ik kan niet meer chatten tenzij ik een beticht ontvang! Als je alle chats tegelijk wil archiveren , ga je naar Instellingen en kies je Archiveer alle chats (zoals te zien valt op de afbeelding).


Met de nieuwe archiveer -functie in de chat-app kan je orde. Het gesprek staat weer bij de andere chats. Hier kun je alle chats meteen archiveren door op Archiveer alle chats te drukken. Als iemand anders een bericht terugstuurt,.


Maar wat houden deze twee opties in? Verwijder of archiveer dan enkele oudere chats ,. Wat betekent archiveren ? Hieronder vind je betekenissen van het woord archiveren. WhatsApp-gesprek archiveren. Archiveren is het zodanig beheren en bewaren van informatie, dat deze nu en ook later bruikbaar is voor andere doelen.


Alle soorten woorden zijn welkom! Maar, waarom zou je dat doen en wat betekent het? Geen reden om hiermee te wachten. Met alle stappen kan je nu beginnen.


Het geeft je direct meer tij rust en geluk. Telegram is een snelle stapeling van threads en gesprekken, zoals bij alle instant-berichtenapps. U hoeft echter niet te staren naar open chats op het hoofdscherm van.


Informatie over het archiveren of. Toon alle vervoegingen volgens bepaalde regels opbergen in een archief Voorbeelden:. Om snel berichten terug te vinden, bijvoorbeeld met belangrijke informatie, kun je chats met een ster markeren. Door bovenin de chat-app op de drie puntjes te tikken. Bang dat je jouw gesprekken kwijtraakt?


Dit houdt in dat je alle berichten van een. Er verschijnen dan twee icoontjes: ‘Meer’ en ‘ Archiveer ’. Op het moment dat je iemand bij Chats verwijdert, krijg je keuzemogelijkheid om het gesprek met die persoon te archiveren of. Het is niet nodig om post voor post en allelangs te gaan om berichten uit het verleden te verwijderen.


In the pop-up menu, select Archive chat. Tap Chats to view your conversations. Eerder in dit artikel heb je gelezen dat. Je zult nu een overzicht zien van alle berichten die je ooit gearchiveerd hebt. Met de optie ‘Chat e-mailen’ kun je vervolgens met of zonder media een mail verzenden, die alle gegevens uit dat specifieke gesprek bevat.


Verder kunnen gebruikers nieuwe chats beginnen en meldingen en geluiden aanpassen. Hier vind je alle contacten die je hebt geblokkeerd. U kunt alle chats archiveren , alle chats wissen of alle chats verwijderen. Ik beveel het echt niet aan om dit te doen,.


Discovery en juridische vasthouden voor conformiteit op kanaal berichten wordt voor alle hosting opties ondersteund. Soms kan het gebeuren dat niet alle contacten uit je contactenlijst. Van belangrijke chats met mensen die je veel spreekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts