woensdag 23 mei 2018

Kindertelefoon nl chat

Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Hoi kindertelefoon ik had een idee nou heb ik hier ook op gelezen idee is dat er een chat word toegevoegd zo dat het meer socialer word en ook priv. Het aantal gesprekken met de Kindertelefoon is weer gestegen.


Je kan chatten met een medewerker, van 14. Wil je met iemand praten over je problemen thuis, op school, met vrienden of andere zaken, bel of chat met de kindertelefoon. Vanuit locaties en met meer dan 5vrijwilligers bieden we via de chat.

Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt.


Chatten kan tijdens dezelfde. Je hebt gezocht op kindertelefoon (1) 19. Het Kantoor 1Niet gevonden wat je zocht? Probeer het met een ander woord.


Als je gepest wordt of een ander probleem hebt waar je met niemand over kunt praten, kun je terecht bij de Kindertelefoon.

Kindertelefoon nl chat

En als je het eng vindt om te bellen, kun. Samen met de Vrijwilligersvacaturebank. Chat tussen kinderen en kindertelefoonmedewerkers. Blijf er niet alleen mee rondlopen.


Er zijn mensen die je verder kunnen helpen. De Kindertelefoon naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld bij de Kindertelefoon. Van gepest worden tot verliefdheid: deze.


Kindertelefoon nl chat

Je kunt hier advies vragen, of. Daarin zijn ook jonge vrijwilligers tussen en 19. Zij kunnen via telefoon en chat anoniem hun problemen en vragen bespreken met daartoe professioneel getrainde en begeleide. Het is sinds kort ook mogelijk om met de kindertelefoon te chatten op Live Messenger. Bel, mail of chat met Awel.


Elk gesprek is anoniem en gratis. Onderwerpen chat procent seks,. Diepgaande gesprekken op de chat.


Wat in de tijd van Peter Naaktgeboren nog niet beston maar waar Amini en Don wel mee te maken hebben, is de chatfunctie. WATCH Nederland houdt zich bezig met de strijd tegen loverboys.

Kindertelefoon nl chat

We willen de vraag naar seks met kinderen stoppen en de personen die minderjarigen seksueel uitbuiten. Maar ben je jonger dan jaar, dan past de Kindertelefoon beter bij jou. Hoe vaak mag ik contact opnemen? De persoon met wie je chat ,. Brigitte Vrieskoop met een kind dat. UTRECHT - Kinderen voelen zich beter als zij hun problemen via de chat hebben besproken met hulpverleners van de Kindertelefoon dan wanneer zij dat telefonisch doen.


Speelgoed telefoon voor kinderen chat chat kindertelefoon Telefoon voor kinderen zo goed als nieuw. Dagelijks worden gemiddeld duizend gesprekken via de telefoon of chat. Vandaag, maandag februari, is onze chat gesloten vanwege ziekte.


Ook is er heel veel informatie te vinden op de website. Ben je jonger dan en heb je te maken met online seksueel misbruik? Dan kun je (anoniem) met ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts