dinsdag 21 november 2017

Synoniemen

Het gratis online synoniemenwoordenboek. Snel doorzoekbaar met uitgebreide opties. Vind steeds het juiste woord. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘vandaag’,.


Een lange lijst met meer dan 100.

Synoniemen

Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen , cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Wat betekent ongeveer hetzelfde? Dit is een verzameling van meer dan 15.


Gratis Thesaurus med over 200. Synonymer og antonymer af sprog. Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen. Kom je hier ook oefenen? Hoeveel synoniemen kent u?

Synoniemen

Maak onze synoniemen testen om daar achter te komen! U zoekt een woord een synoniem of antoniem, maar kunt het juiste woord niet vinden? Welkom op de pagina over synoniemen ! Bovenaan deze pagina staat een uitleg over het gebruik van synoniemen.


Daaronder vind je oefeningen met synoniemen. Het type synoniemen in plantkundige heten in de zoölogie junior synoniemen. De leukste Kruiswoordpuzzel vind je hier.


Inclusief Hint knop als je er niet uit komt, en Controle knop tijdens het spelen. Met deze tips vind je sneller synoniemen en schrijf je meer gevarieerde teksten. Synoniemen zijn woorden met ongeveer dezelfde betekenis. Drieten (Achterhoeks) 8. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman.


Schrijf onder elk plaatje twee woorden. Er zijn verschillende manieren om snel synoniemen te vinden met de synoniemenlijst in Word. Een beeld zegt meer dan duizend woorden?


Zo heb je namelijk eindeloos veel woorden die hetzelfde betekenen. Zit nooit meer om een woord verlegen en communiceer effectiever met gevarieerder taalgebruik!

Hieronder vindt u moeilijke synoniemen. Selecteer de juiste antwoorden en druk vervolgens op de uitslagknop onderaan de pagina voor uw score. Behapbaar - betekenissen en gebruik van het woord.


Synoniemen

De plek waar je taal kunt oefenen! Als je zelf een leuke oefening hebt gevonden, mail mij. Oefen nu synoniemen op taalsite. Met de knop Hint krijg je als bonus de eerste letter van een woord.


Kartrekker - betekenissen en gebruik van het woord. Franse synoniemen voor fauteuil - Interglot woordenboek. Spaanse synoniemen voor humilde - Interglot woordenboek.


Het is irritant dat ik er niet langs kan, want ik heb haast. Fabrikanten gebruiken steeds meer en andere benamingen voor geraffineerde suiker. Ken de synoniemen voor suiker en laat je niet misleiden. Ander woord voor klaar leggen? Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen.


Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als characteristic trait in het Engels. Meer oefeningen vind je op mijn klaswebsite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts