vrijdag 25 augustus 2017

Vacatures gouda winkel

Vind vandaag je droombaan. Alle vacatures bij Jobrapido. Ontdek de nieuwste Banen. Ook elke dag fluitend naar je werk? Contact ons voor een baan die bij jou past!

Volop vacatures in uitvoerend werk in de productie, logistiek, schoonmaak en meer! Timing doet er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Wij hebben een leuke baan voor jou!


Wij bieden je flexibele werktijden en veel doorgroeimogelijkheden. Verkoopmedewerker, Vakkenvuller, Kassamedewerker en meer op Indeed. Vacatures beschikbaar in Gouda. Op zoek naar winkel vacatures in Gouda ? Wil je werken in je favoriete winkel ?

HEMA is voor minimaal uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Gouda Bloemend. Bekijk de vacatures en solliciteer! Pak je kans en solliciteer nu. Solliciteer direct online! Ben jij op zoek naar winkel vacatures in Gouda ? Gouda heeft een groot aantal banen in de gezondheidszorg.


Daarnaast zijn ook de zakelijke sector en detailhandel prominent aanwezig. Timing heeft een ruim aanbod aan vacatures bij leuke werkgevers bij jou in de buurt! Zoek jij een winkel vacature? Gouda is van oudsher de stad van kaas en stroopwafels. Een leuke, middelgrote stad met grootstedelijke uitdagingen, want Gouda ontwikkelt zich volop!


Vanaf Station Gouda : Neem bus nummer 17 1of 1richting Oegstgeest. Uitstappen bij halte Hanzeweg, het is dan nog minuten lopen naar onze winkel. Als verkoopmedewerker is het jouw missie om de klant mee op reis te nemen in onze winkel.


Werken in Gouda en omgeving? Beste werkgevers in Gouda.

Vacatures gouda winkel

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Winkel vacatures in Gouda op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in Nederland. Ben je student en op zoek naar winkel vacatures in Gouda ? Stoffenhuis Anja heeft het grootste assortiment aan online stoffen.


Vacatures gouda winkel

Daarnaast hebben wij een fysieke winkel in hartje Gouda , waar u de stoffen kunt bekijken. Op deze pagina vindt u de contactgegevens en het assortiment van Vegro expertisecentrum Gouda. De Vegro winkel is gevestigd aan de rand van Gouda , tegen Reeuwijk aan. Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en.


Een grote babywinkel in Gouda met ruim 10. Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je.


Olympia regelt het voor je. Gezellig team en flexibele werktijden. Ben je op zoek naar een bijbaan in Gouda en vind je het leuk om te werken in een winkel ? Altijd als eerste op de hoogte. VERKOOPMEDEWERKERS (ca.uur per week) Taken.


Verkoopgesprek voeren met de klant en het aanbieden van artikelen. De kassa bedienen en opmaken. Orderpicker vacatures in Gouda. Het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) wil krachtig en vitaal vrijwilligerswerk in Gouda stimuleren.


Vacatures gouda winkel

Het VIP is de schakel in het veld van vrijwillige inzet. Check onze vacatures in de winkels, het. Van die zachte handdoek tot tig kleuren nagellak in de winkel tot onze online fotoservice of de befaamde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts