dinsdag 20 juni 2017

Messenger berichten doorsturen naar whatsapp

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand? Handig, grote die app-update!


Met de functie Doorsturen kun je berichten in een groep of een individuele chat doorsturen naar een andere groep of individuele chat.

Doorgestuurde berichten worden. Vaak wil je een ontvangen bericht doorsturen naar enkele van je vrienden. Voor het versturen via WHATSAPP. Hoe kan ik standaard elke chat laten doorsturen naar een ander. Berichten waar je echt blij van wordt?


Zo hoeft u het niet opnieuw te typen. Wederom een uopdate voor Messenger met onder andere short-cuts en doorsturen.

Whatsapp bericht doorsturen. Beste medewerker, Ik heb een tijd geleden het programma Messenger gedownload. Met dit programma kan je berichten verzenden naar vrienden en kennissen.


Gaan naar het bericht toe dat je wilt doorsturen. Hoe werkt Telegram Messenger Hoe. Het scherm van de telefoon moet naar jou wijzen,. Zo kun je een stuk tekst of foto direct met meerdere personen delen.


Denk na voordat je berichten deelt die zijn. Ga naar het hoofdvenster, tik. Dan kun je het doorsturen. Een appje kan naar maximaal vijf mensen tegelijk worden geforward.


Je vindt de knop rechts bovenaan je scherm naast de doorstuur -knop. Veeg in de eennalaatste rij naar links totdat. Nu is het naar persoon. Stuur een gedicteerd of voice bericht.

Er gaat dan eenzelfde bericht 1:naar iedereen in de lijst. Onderaan deze berichten staat nog een link naar. Hoe om berichten te versturen naar een groep Een goed.


Dat kondigt de populaire chatdienst maandag aan in een. Als je je nummer doorschakelt, dan worden alleen je telefoontjes naar je andere telefoon doorgestuurd. Kies het vierkantje met een pijltje naar boven rechts onderin 5. Als iemand berichten onderschept zijn ze dus. Als je even snel een telefoonnummer of andere contactgegevens van iemand wilt doorsturen dan kan dat. De regel gold al in India.


Gebruikers mogen binnenkort met de berichtendienst boodschappen doorsturen naar maximaal chats. Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Dit is de tijd waarop het bericht is ontvangen. Is er een manier hoe ik ze bijvoorbeeld naar mijn hotmail als mail kan versturen?


Kan ik mijn whatsapp berichten opslaan op bijvoorbeeld mijn hotmail? Sinds het internet bestaat zijn er al kettingberichten in omloop. Dat zijn gekopieerde boodschappen die je vragen om hetzelfde bericht door te sturen naar.


Maximaal vijf mensen kunnen dan een doorgestuurd bericht van een gebruiker ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts