dinsdag 30 mei 2017

Whatsapp audio speelt niet af

Bekijk ons gehele klusaccessoires assortiment online. Bekijk nu de beste deals online voor audio aux bij Dennisdeal. Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis! Werkt uw audio niet meer?


Los het gemakkelijk zelf op! Zorg ervoor dat alles naar boven staat, zodat u weer geluiden af kunt spelen. Als ik een video krijg van iemand via Whatsapp ,. Er is misschien een probleem met je media player. Mijn excuses dat wij je niet direct van een reactie. Welke melding krijg je te zien als je een video probeert af te spelen ? Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.


Als het bestand gemaakt is met een telefoon en het speelt niet af op die telefoon dan denk ik dat het niet de. Ik heb een MPEG-4- audio bestand dat niet. Het afspelen van audio - en videobestanden in uw presentatie verbeteren. Er zijn ook audioformaten die niet zomaar af te spelen. Als deze stappen het probleem niet hebben opgelost, ga je naar onze Microsoft Community.


Samsung Galaxy S speelt geen media meer af ! Speelt hij wel een ringtone af als je gebelt wordt ? CCleaner Browser is niet. Verder gebeurt het ook regelmatig dat er bij films geen audio. Zo lukt het nu eenvoudig om flac-audiobestanden af te spelen. Mijn Bluetooth-headset speelt geen audio af. Ubuntu Ondersteuning Gemeenschap Agenda Nieuws Partners Donaties.


Het lijkt erop dat je de muziek als data brandt en niet als audio. Een rw is meestal moeilijker af te spelen dan een normale cd. En ook zeker weten dat je hem als audio cd gebrand hebt, en niet als data? To send media (video, audio , picture, etc),.


De oorzaak van dit probleem ligt in het feit dat het voor Whatsapp niet mogelijk is om toegang te krijgen tot de media. Soms kan de video- of geluidsinhoud in een webpagina in Firefox niet goed. Hier volgen een paar tips voor het oplossen van problemen bij het afspelen van audio.


Als je probeert een AAC-bestand af te spelen dat niet is aangemaakt met. DS Audio speelt geen muziek meer af. Alsjeblieft inloggen of registreren. Heb je de activerings-mail niet. Ik gebruik Nero om MPnaar audio Cd te branden.


Helaas vermeld je niet met welke apparatuur je afspeeld en welke schijfjes je gebruikt,. Weet je nog niet zeker wat je zoekt of. Je moet gewoon je whats app afsluiten via de thuisknop. Zowel mij ingestoken voicememo als ontvangen kan niet meer af laten spelen Door aplicatiefout ofzo. Als ik de aux kabel in mijn PC steek komt er wel een melding dat ik iets in de audio uitgang heb gestoken maar mijn PC speelt de muziek gewoon af.


Virtual DJ: error in the sound driver. Mediabestanden ( audio en video). Klik het vervolgens aan om in VLC af te spelen. Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het. Flash Player Handboek Selecteer een artikel: Op deze pagina.


Realtek ACAudio Driver maar AC’97.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts