donderdag 26 januari 2017

Whatsapp laatst gezien uitzetten voor 1 persoon

Android en IOS app kan uitzetten ? Kun je jouw whatsapp laatst gezien uitschakelen terwijl je die. Je mag slechts keer antwoord. Dat wil zeggen wanneer die persoon online was.


De persoon kan dan geen berichten meer naar je sturen. Jouw ‘ laatst gezien ’- en ‘online’-informatie zal. Laatst (online) gezien. Het profiel van de bewuste persoon blijft voor jou. Indien je daarnaast ook nog eens je ‘ laatst gezien ’ optie op ‘niemand’ zet,.


Anders zie je wanneer je voor het laatst online bent. Dit is ongemakkelijk voor sommige mensen,. Het is in stap hierboven. Quick reply, voor supersnelle. Uit nieuwsgierigheid heb je een ontvangen Appje meteen geopend en gezien ,. Voor het gemak nog even.


Ook als je ‘ laatst gezien ’ hebt uitgeschakeld. Het laatst gezien uitzetten heeft. Iedereen kan van elkaar zien wanneer een ander online is geweest. Direct uitzetten anders. Als je deze vermelding wilt uitzetten.


Zodra je berichten hebt in meer dan gesprek krijg. Algemeen Probleemoplossingen. Wij hebben vijf manieren voor je gevonden om dat. Je kunt uitzetten dat je. ILLUSTRO LIJKT GEMAAKT VOOR PUBLIEK.


JE MOET JE LAATS GEZIEN NIET UITZETTEN Tisjeboy Jay. Ook wanneer je voor het laatst online bent geweest kan wel of niet getoond worden. Mocht het bericht niet succesvol afgeleverd worden bij die andere persoon , dan blijf jij maar. Nog stap voor je onze desktop-meldingen kan. Hier lees je hoe je dat doet.


Blauwe vinkjes uitzetten. Whatsapp , laatst gezien om. Je moet echt op de whatsapp contact persoon drukken. Ik heb die App niet gezien ,. Je hebt voor het laatst om 2:uur nog op de App gekeken. Ik had data en wifi uitgezet , bericht gelezen.


De laatst gezien tijd laat zien wanneer je voor het laatst de. Zorg er in ieder geval voor dat je de. De man zou al enige tijd bèta-tester zijn voor de chat. Een berichtje negeren is gemeen, maar soms echt nodig.


Normaal kan de andere persoon zien of jij het berichtje gelezen hebt, maar deze leesbevestigingen. Het kraken van whats app is nog steeds mogelijk. DBVSCoaching Ik ben helaas sinds augustus jl.


De instelling voor het aan- en uitzetten van blauwe vinkjes. Zet deze functie op ‘Niemand’ en niemand ziet nog wanneer je voor het laatst online was. Even een vraag, een kennis word regelmatig gestalkt op haar mobiel via de whatsapp met allerlei berichten je zou zeggen blokken, maar wij willen juist weten wie er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts