dinsdag 21 juni 2016

Facebook storing

Hulp nodig met telefoonnummers van de klantenservice? Direct vakkundig geholpen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Werkt de site of de app niet?


Hier zie je wat er aan de hand is.

Facebook storing

Laat dan hieronder een reactie achter. Hierdoor zijn de diensten slechts beperkt. Lees onze oplossingen voor storingen ! Je browser is verouderd. Daarom werken bepaalde elementen van NU.


Upgrade je browser via Instellingen. Wij laten zien wat er aan de hand is.

Facebook storing

Vind hier de actuele storingen , status en problemen. Kijk hier voor oplossingen om de storing te verhelpen. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Daardoor kunnen gebruikers geen berichten meer plaatsen. Heb je problemen met Ziggo? Een storing kan de oorzaak zijn.


Check nu de grafiek om te zien of er vandaag een Ziggo storing is en meld het probleem! Alles werkt weer als normaal, zegt het socialemediabedrijf. De storing begon even na 15.


Facebook storing

Wij weten wat je kan doen om het op te lossen. Als het internet in handen raakt van een handvol grote bedrijven, heeft een kleine storing een grote impact. Wereldwijd werd miljoen keer geklaagd. WhatsApp heeft sinds vanmiddag last van een storing waardoor gebruikers foto’s en andere media die ze elkaar sturen niet kunnen downloaden en openen.


Sinds woensdagmiddag 15.

De meeste meldingen komen vanuit West-Europa en de Verenigde Staten. Dat meldt de storingswebsite downdetector. Alle actuele meldingen vind je daar terug. De problemen hebben voornamelijk. WhatsApp had sinds woensdagochtend last van een storing waardoor gebruikers foto’s en andere media die ze elkaar sturen niet konden downloaden en openen.


De sociale media kampen met problemen. Op de website allestoringen. Volgens het persagentschap Reuters zijn de problemen.


Bekijk hier de storingen en geplande werkzaamheden, en lees hoe je een storing kunt melden bij Telfort. Als een van onze diensten niet beschikbaar is door een storing , kun je dat op deze pagina zien. Waar vind ik een overzicht van de actuele storingen ? De app lijkt nog wel te werken. Hoelang duurt het voordat een. Storingen zijn altijd vervelen maar kunnen vaak sneller worden verholpen dan je misschien denkt.


Hieronder vind je duidelijke stappenplannen waarmee je storingen. Is er een storing of voeren we onderhoud uit op onze systemen? Dan melden we dit rechtsboven naast de inlogknop.


We helpen je om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts