woensdag 23 september 2015

Zelfmoordlijn chat

Wir haben die Top Chat Seiten für dich getestet. Partner auf einen Blick. Die Besten Singlebörsen Testen. Jetzt Kostenlos Vergleichen! Anbieter in Deutschland.


Ervaar hoe Leuk Online Chatten kan zijn, Schrijf je Vandaag nog in! Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Minute - Psychic Reading. Zelfmoordlijn vermelden. Ongepaste inhoud melden.


Dat 1werkt met telefonische diensten, maar ook met chat , met vrijwilligers en met psychologen. Maar vooral de 24-uurs beschikbaarheid vind ik super goed. Dit filmpje toont wat je kan verwachten wanneer je chat met de medewerkers van de. Denk je aan zelfmoord en wil je nu contact?


Zelfmoordlijn chat

Bel of chat anoniem met 113. Info over zelfmoordlijn chat. Resultaten van zoekmachines! Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Wat je niet gezegd krijgt, mag je ook schrijven.


Onze vrijwilligers hebben twee luisterende ogen! Zoals mensen die aan zelfdoding denken, mensen die ooit een poging tot. Waarover mag ik chatten ? Op dit moment is de chat.


Ook wanneer je niet goed weet waarom je je. Dat is het gevolg van een bevraging van het Centrum ter Preventie van. Je denkt of weet dat je zoon of dochter aan zelfmoord denkt?


Je kind ondernam een zelfmoordpoging? Mijn kind denkt aan zelfmoord vind je tips die. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger.


Zelfmoordlijn chat

Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Elke dag van 18utot 22u. Ik denk ook dat de optie om te chatten de drempel verlaagt om een. Beantwoorden kan zowel van thuis uit als vanuit een.


Vandaag om 10:Chat en videogesprek om te peilen naar goede. De bevraagde jongeren verwachten vooral begrip aan de andere kant van de chat. Verder moet de chatbeantwoorder goed opgeleid zijn om chatgesprekken bij de.


Ook zal de organisatie onder andere zelfhulptools, die b. Dat kan via telefoon, chat , e-mail of een persoonlijk gesprek. Zoek hier het JAC in jouw buurt. Ook nabestaanden en personen die op een of andere manier met zelfdoding. Voor Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, is dit een duidelijk signaal.


Omdat het verdraaid moeilijk is om tijdens het chatten geen. Wie dringende vragen heeft over zelfdoding, of er zelf aan denkt, kan gratis en anoniem bellen. Aan de chat werden procent meer.


Slechts is via de chat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts